Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA SEZONA

Upoznajte kandidate treće sezone 'Života na vagi'!

Predstavljamo vam osamnaestero novih kandidata RTL-ovog natjecateljskog reality showa ''Život na vagi'' koji 15. rujna od 20 sati kreću u potragu za zdravijim načinom života!

Image
Foto: RTL
Press/ 7.9.2018. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Alen Abramović, Zagreb (45)

Ime: Alen

Prezime: Abramović

Mjesto: Zagreb

Godine: 45

Kilogrami: 165

Alen Abramović dolazi iz Zagreba, po zanimanju je trgovački putnik, a motiv za prijavu u show bio je taj što želi promijeniti život i njegovu kvalitetu. 'Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine', otkrio je Alen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Biserka Mikulandra, Bilice, Šibenik (31)

Ime: Biserka

Prezime: Mikulandra

Mjesto: Bilice, Šibenik

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
EKSKLUZIVNO

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr: 'Majka 17 godina nije pitala za mene, a ruganje okoline je ostavilo traga'

Godine: 31

Kilogrami: 130

Biserka Mikulandra dolazi iz Bilica iz Šibenika, a kilograme je počela nakupljati tijekom trudnoće. 'Ne mogu si kupiti odjeću u svakom dućanu, sve mi je tijesno. Ne mogu se kretati cijeli dan kao što bih htjela i samo gledam gdje ću sjesti', priznala je Biserka koja želi smršavjeti kako bi mogla podignuti svoju kćer i usmjeriti je na pravi put.

Domagoj Santo, Kloštar Podravski (18)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ime: Domagoj

Prezime: Santo

Mjesto: Kloštar Podravski

Godine: 18

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kilogrami: 155

Domagoj je najmlađi natjecatelj showa, a s debljinom se bori od svoje desete godine. Domagoju je najveća želja položiti vozački ispiti postati vozač kamiona, odnosno izgubiti dovoljno kilograma da može sjesti u auto.

Filomena Roglić, Makarska (31)

Ime: Filomena

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prezime: Roglić

Mjesto: Makarska

Godine: 31

Kilogrami: 145

Filomena Roglić je samohrana majka djevojčice od 13 godina. Budući da se posvetila podizanju kćeri, zanemarila je sebe. 'Uvijek sam sebi bila na zadnjem mjestu i došlo je vrijeme da ozdravim od kila!' rekla je Filomena.

Irena Štetić Andrin, Stara Gradiška/Zagreb (36)

Ime: Irena

Prezime: Štetić Andrin

Mjesto: Stara Gradiška/Zagreb

Godine: 36

Kilogrami: 130

Irena je po zanimanju poduzetnica, udana je, ali nema djece i upravo ju je to motiviralo da se prijavi u show. Premda je kvaliteta njezina života odlična, priznaje da želi postati majka i izgubiti kilograme, a životni san joj je zaplesati.

Ivan Matas, Solin (25)

Ime: Ivan

Prezime: Matas

Mjesto: Solin

Godine: 25

Kilogrami: 155

Ivan je po zanimanju elektrotehničar, oženjen je i ima kćer. Smatra da je došlo vrijeme za promjene i ne želi da ga kilogrami sputavaju u igri s kćeri, a i rado bi ponovno zaigrao nogomet.

Josipa Lopac, Senj (25)

Ime: Josipa

Prezime: Lopac

Mjesto: Senj

Godine: 25

Kilogrami: 146

Josipa je po zanimanju prodavačica, a završila je i tečaj za vizažisticu. U show se prijavila zato što je odlučila promijeniti nezdrave navike i zato što smatra da zbog debljine ne može postati majka.

Keti Ćorvila, Dubrovnik (44)

Ime: Keti

Prezime: Ćorvila

Mjesto: Dubrovnik

Godine: 44

Kilogrami: 138

Keti je domaćica, majka i supruga, a njezina joj je obitelj najveća motivacija da promijeni svoj dosadašnji život. Keti ističe da su na njezinu težinu najviše utjecale dvije trudnoće poslije kojih su joj se nagomilali kilogrami.

Luka Smoljo, Zagreb (27)

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Ime: Luka

Prezime: Smoljo

Mjesto: Zagreb

Godine: 27

Kilogrami: 151

Luka se u show prijavio jer su mu kilogrami postali težak teret zbog čega se ne može baviti sportom koji toliko voli. 'Želio sam nastaviti trenirati rukomet, ali sam prestao zbog brige i kilograma', rekao je te dodao da najviše strahuje za zdravlje te da jednog dana neće moći samostalno hodati zbog težine koju nosi.

Magdalena Štimac, Gospić (23)

Ime: Magdalena

Prezime: Štimac

Mjesto: Gospić

Godine: 23

Kilogrami: 109

Magdalena je blogerica, velika joj je strast kozmetika, a u show se prijavila jer želi promijeniti stil života i podići samopouzdanje koje joj je, kaže, trenutno na nuli. 'Ne želim pomoći samo sebi da smršavim nego i svojim roditeljima i dečku jer i oni imaju problema s kilogramima', objasnila je Magdalena.

Marijo Barišić, Osijek (45)

Ime: Marijo

Prezime: Barišić

Mjesto: Osijek

Godine: 45

Kilogrami: 150

Marijo je policajac za očevid i otac troje djece. Prijavu za show poslao je jer se počeo brinuti za svoje zdravlje, a i bit će mu lakše posvetiti se svojoj djeci, naročito sinu koji boluje od autizma. 'Imam sina s posebnim potrebama i bojim se za njegovu budućnost kada mene ne bude', ispričao je Marijo.

Mario Mandić, Zagreb (26)

Ime: Mario

Prezime: Mandić

Mjesto: Zagreb

Godine: 26

Kilogrami: 170

Mario ima samo jedan san – postati profesionalni vatrogasac. Prodavač iz Zagreba u slobodno vrijeme radi kao dobrovoljni vatrogasac, a glavna motivacija za prijavu u show bila mu je ta što hobi želi pretvoriti u posao. 'Moj me višak kilograma koči u mnogočemu i ne mogu se opustiti. Kile su se samo nagomilavale i nisam se snašao u svemu tome i zaboravio sam na sebe', priznaje Mario.

Marko Kregar (28), Novi Vinodolski/Zagreb

Ime: Marko

Prezime: Kregar

Mjesto: Novi Vinodolski

Godine: 28

Kilogrami: 170

Marko Kregar radnik je u skladištu. Oduvijek je volio igrati nogomet, stoga se odlučio prijaviti u show kako bi skinuo višak kilograma i vratio se omiljenom sportu. 'Vidim ogromnog čovjeka s viškom kilograma koji ne može zavezati tenisice, trčati više od dvije minute ni igrati dugo nogomet', opisao se Marko.

Marta Šolić, Senj (25)

Ime: Marta

Prezime: Šolić

Mjesto: Senj

Godine: 25

Kilogrami: 161

Marta se u show prijavila kako bi skinula višak kilograma te da se jednog dana uda i osnuje malu obitelj. 'Želim promjenu, želim se osjećati kao sretna žena jer se najviše bojim da neću moći imati djecu i da nikad neću biti sretna osoba ako ne skinem kilograme', otkrila je Marta.

Miro Bajlo, Zadar (35)

Ime: Miro

Prezime: Bajlo

Mjesto: Zadar

Godine: 35

Kilogrami: 150

Miro je suprug i otac dvije kćeri te po zanimanju časnik stroja na putničkim brodovima. U show se odlučio prijaviti jer je shvatio da mu je njegova debljina umalo razorila brak. Udebljao se 50 kilograma otkako je prestao pušiti. Zadranin smatra da je upravo sada došao pravi trenutak da promijeni životne navike jer bi ga to činilo sretnijim.

Nina Martina Korbar, Zagreb (25)

Ime: Nina Martina

Prezime: Korbar

Mjesto: Zagreb

Godine: 25

Kilogrami: 115

Nina Martina se dugi niz godina bavila mačevanjem, a velika joj je želja postati vladarica svoga tijela i tako pozitivan primjer sebi i drugima. 'Željela bih se hraniti zdravije, zavoljeti vježbanje, biti ustrajna u takvom načinu života i tom promjenom početi ostvarivati snove jer ću imati puno više samopouzdanja', otkrila je Nina Martina.

Petar Tucman, Zagreb (36)

Ime: Petar

Prezime: Tucman

Mjesto: Zagreb

Godine: 36

Kilogrami: 174

Petar Tucman je prodajni referent, a glavni motiv njegove prijave bio je upravo želja da skine višak kilograma koji ga godinama sputavaju da bude više motiviran za sve što radi - silno želi naučiti voziti snowboard i moći napraviti 'mušku špagu'.

Vanja Žikić, Varaždin (28)

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Ime: Vanja

Prezime: Žikić

Mjesto: Varaždin

Godine: 28

Kilogrami: 140

Vanji, grafičarki po zanimanju, glavni je motiv za prijavu u showu bio taj što više ne želi biti ista. Odmalena je, kaže, bucka, a najveća joj je želja da stane u svoje omiljene traperice konfekcijskog broja ispod XL. 'Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu!', otkrila je Vanja koja bi silno željela postati frizerka, ali je u tome sputavaju kilogrami, a tako bi pomogla i roditeljima koji su oboje nezaposleni.

Novu sezonu ''Života na vagi'' ne propustite već od subote, 15. rujna od 20:00 te nedjelje, 16. rujna od 19:35 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba