Život na vagi

Večeras u 'Životu na vagi' iznenađenje koje će sve ostaviti bez teksta

U novoj epizodi 'Života na vagi' bit će predstavljeno preostalih 11 kandidata koji će ispričati svoje teške životne priče.

RTL.hr
27.09.2022 11:15

Blagajnica, studenti, otac troje djece, obrtnica, poduzetnici, radnica u lancu brze hrane, kuhari, samo su neka od zanimanja kojima se bave kandidati, a svaki od njih ima problem zbog kilograma koje su nagomilali. Tako će svoju, među ostalim, podijeliti i kandidat Josip Čapo koji će otkriti da je bolovao od leukemije i kako ju je uspio preboljeti iako su mu doktori prognozirali još manje od tjedana dana života.

Josip Čapo

Neobične i tužne životne priče rasplakat će voditeljicu Marijanu Batinić baš kao i kandidate pa tako nitko neće ostati imun i na priču Roka Jurića koji ne zna gdje mu je otac već četiri godine i vodi se kao izgubljen.

Osim što će gledatelji doznati koliko zajedno kilograma imaju kandidati šeste sezone showa 'Život na vagi' i zbog čega su se odlučili na promjenu u svom životu, večeras će neke od kandidata dočekati i najveće iznenađenje kroz sve sezone do sada. Bit će tu vrištanja od sreće, ali i suza radosnica.

Što će ih ponukati da se toliko razvesele gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati na RTL-u.