Život na vagi

VIDEO - Ma Maca je rođena za ovu ulogu: 'Dobra večer, gledatelji. Dobrodošli u prvu emisiju 'Života iza...

Od ponedjeljka gledatelji RTL-a i fanovi showa 'Život na vagi' uživat će u dodatnim minutama vezanim uz jednu od najpopularnijih emisija na TV ekranima!

RTL.hr
07.11.2020 20:00

Naime, od ponedjeljka, 9. studenoga, svaki radni dan od 20 sati ljubitelje 'Života na vagi' u emisiji 'Život iza vage' informirat će, ali i zabavljati bivša kandidatkinja showa, Marijana Džolić Maca .

Simpatična bivša natjecateljica pokazat će da postoji 'život i iza vage', a u goste će dovesti kandidate prijašnjih sezona, nutricioniste i psihologe. U pomoćće joj priskočiti i eksperti, treneri Edo Mehmedović i Maja Ćustić .

''Moram priznati da sam jako sretna, ali i uzbuđena. Počašćena sam što su mi dali povjerenje da budem voditeljica i nadam se da ću to opravdati'', rekla je Maca ranije za RTL.HR otkrivši kako smatra da se dobro snašla u novoj ulozi, a da od nje uvijek možemo očekivati dobru zabavu.

''Od mene uvijek možete očekivati upravo nešto neočekivano. Bit će tu raznih gostiju -što kandidata iz prošlih sezona, što stručnog kadra poput psihologa i nutricionista, ali neću vam sve otkriti'', tajnovito je dodalasimpatična Maca koja će u emisiji uvijek imati i jednog od trenera, Edu ili Maju.

'Život iza vage' gledajte od poedjeljka do četvrtka u 20 sati!