Život na vagi

VIDEO - Petra u suzama, napokon dobila priliku čuti mamu: 'Baš mi je drago da se drži dobro, da život ide...

"Halo, mama, ja sam!", rekla je presretno

RTL.hr
03.11.2020 22:18

Kandidati 'Života na vagi' našli su se pred izazovom u kojem su mogli odabrati jedan nezdravi obrok iz hladnjaka poput pizze, ćevapa, bureka... Ukupno 24 različite porcije hrane u četiri hladnjaka.A iako riskiraju dodatne kalorije, to im može donijeti nagrade poput poziva obitelji, masaže i osobnog imuniteta.

Nakon Dominika , Petra je bila kandidatkinja koja se odvažila riskirati i uzeti nešto iz hladnjaka jer je silno htjela čuti svoju obitelj. Odabrala je zobene pahuljice koje prezire jer imaju malo kalorija, a nadala se da se ispod njih nalazi nagrada. Nažalost, nije ništa osvojila.

Stoga je odlučila i u drugom krugu nešto probati te je odabrala voćni desert. Ispod je stajala nagrada za poziv doma!

"Halo, mama, ja sam!", rekla je presretno. "Želim zadržati emocije jer ne želim da čuje da plačem i onda će njoj biti teško, skulirala sam se skroz", rekla je Petra.

"Nisam bila nikada baš toliko da nisam bila doma, putovanja, tjedan dana, vikendom i tako to", rekla je Petra. "Mama je baš onako vesela, mislila sam da će biti - fališ, ovo, ono... Baš mi je drago da se drži dobro, da život ide dalje i bez mene", rekla je Petra koja se tijekom cijelog razgovora jedva suzdržavala da ne zaplače. "Neću da me čuju kako plačem!"; rekla je Petra kad je spustila slušalicu i počela plakati te dodala kako je sretna što ju je čula te da joj je sad lakše.