Život na vagi

Vijoleta oduševila nakon makeovera: 'Ona treperi, kao da lebdi na onom crvenom tepihu'

Nakon što je makeover bio gotov, zajedno s Matejem i Maricom otišla je prošetati crvenim tepihom.

RTL.hr
20.11.2020 09:00

Pri dolasku na makeover Vijoleta je stilistici otkrila kako voli animalističke uzorke. "I životinje i životinjske uzorke. Tigre, zebre, uvijek imam nešto tako u ormaru", otkrila je Vijoleta kroz smijeh. Dok je Marica bila na šminkanju, ona je bila na frizuri, a potom je otišla pregledati odjeću koja im je pripremljena.


"Ne volim ništa što nema dekolte, sakrijem trbuh i ruke, onako do koljena nešto", komentirala je Vijoleta što još voli.

Prvo je isprobala jednu crvenu haljinu koja se nije svidjela ni njoj ni stilistici, a potom je isprobala jednu bež. "Curetak ide na svadbu, nikako!"zaključila je."Ona je zapravo samouvjerena i ima dobro mišljenje o sebi, što je jako dobro", komentirala stilistica Mara Čuljak.

Nakon što je makeover bio gotov, zajedno s Matejem i Maricom otišla je prošetati crvenim tepihom."Kakva mačka!"komentirala je Maja. "Mama, jesi li to ti?"zezali su je. "Ona treperi, kao da je malo podignuta od tla i lebdi na onom crvenom tepihu. Potpuno je suživljena s ovom ulogom u kojoj se nalazi i uživa", komentirao je Edo.

"Samopouzdanje raste, jedva čekam da me vide moji", rekla je Vijoleta te dodala kako joj je stilistica sve pogodila. Potom je još jednom s Edom prošetala pistom!