Život na vagi

'Život na vagi: Izazivači!' - Nakon 'otmice' izbačeni kandidati stali na vagu te odradili prvi trening po...

Lara, Lea, Jure i Boris četvero su od 20 kandidata koji su u prvoj epizodi 'Života na vagi' pristupili izazovu. Kako ih treneri Edo i Maja nisu odabrali u svoje timove, njih četvero devastirani su nakon ispadanja napustili Gorski kotar. Međutim, dok su mislili kako idu kući, nisu ni slutili što ih čeka...

RTL.hr
28.09.2022 00:10

Četiri kandidata koja nisu uspjela proći prvi izazov bili su Lara, Lea, Jure i Boris.

Poslije razočaranja emocija je bila ljutnja", govorio je iskreno Boris na kraju prve epizode 'Života na vagi' kad je ispao iz showa, a Edo im je objasnio kako to za njih nije kraj te da će imati podršku svih ljudi koji sudjeluju u 'Životu na vagi'.

Nakon što suLara, Lea, Jure i Borissjeli u kombiimislilikakoje za njih priča gotova, ostali kandidati koji su prošli prvi izazov stalisuna vagu i doznalisvojbroj kilograma.

RTL_Zivot_na_vagi184_270622.jpg

A ovih četvero kandidata koji su poslani kući-tamo ipak nisu otišli!

Ovo izgleda kao otmica", komentirali su kandidati kroz smijeh. Tad je pred njih stala Sanja Žuljević.Dame i gospodo, bit ću vaša osobna trenerica i kad završim s vama, vraćate se u glavnu kuću kao borci za glavnu nagradu",otkrila im je Sanja, a oni su s oduševljenjem prihvatili tu priliku.

Pročitajte još
Čak 4 kandidata već su napustila 'Život na vagi': 'Nakon ovog dana probudio se taj inat u meni'

'Boje se treninga kao vraga'

Kandidati su stigli u svoju novu kućicu koja se nalazi i Sinju.Nas četvero sami u velikoj kući, mislim da će nam biti bolje nego njima", komentirali su. Ubrzo nakon što su se smjestili,dobili su majice u narančastoj boji svog tima te krenuli na prvi trening.

Boje se treninga kao vraga, ali nećemo trenirati", rekla je Sanja kroz smijeh tesu se onda malo bolje upoznali.

Počinje život profesionalnih sportaša

Prva se predstavila Lea Mun džar iz Zagreba.Prijavio me tata, pa sam rekla da ću probati", rekla je Lea te dodala kako se ona i otacneprestanoprepucavaju oko toga, a sad joj je dao priliku.

Lara Peruško iz Pule bila je druga kandidatkinja koja se predstavila.Imam 19 godina, nedavno sam završila srednju školu, smjer babica. Volim se baviti fotografiranjem, a voljela bih se baviti plesom", otkrila je Lara.

Boris Fućak, pak,dolazi iz Rijeke.Oženjen sam i imam dvoje djece teradim kao skladištar", predstavio se nešto skromnije Boris.

Pročitajte još
VIDEO - Štefica, Dragica i Željka iz 'Života na vagi' ispričale su svoje životne priče u dosad...

Zovem se Jure Erceg Madžarac , imam 23 godine, ne bavim se gotovoni s čim,i to je jedan od problema", predstavio se i četvrti kandidat.

Trenirat će dva do tri puta dnevno, hraniti se energetski, živjet će život profesionalnog sportaša.Jako je bitno izabrati što bildaš, 'mogu' ili ' ne mogu'. Ako želite postati nova osoba, ova mora umrijeti ovdje", rekla im je trenerica Sanja.

Potom je najavila vaganje.

Najteži Boris sa 170,1 kilogram

Juri je vaga pokazala 156,2 kilograma, Lei 134,7 kilograma, Borisu je vaga pokazala da ima 170,1 kilogram dok je Lari pokazala 124,4 kilograma.

Nakon toga kandidati su otišli na prvi zajednički trening.Oni će danas biti stavljeni na jednu kušnju volje", otkrila je Sanja. Kandidati su imali dvije oznake, jedna je za 'moram' druga je 'za pobjednike', a trening rade sami sa sobom itakoda svaki krug trčanja uz brdo s loptama ili oko brda budu svjesni zašto su tu.

Kandidatima nije bilo nimalo lako, a na prvom treningu vrlosedobrim pokazao Boris dok je Sanja rekla da je zanima što se događa u Larinoj glavi. Nakon prvog odrađenog treninga kandidati su bili puni dojmova.Osjećam se znojno, prljavo, ljepljivo, povraćano", komentirali su. Trenerica Sanja priznalajekakoje očekivala manje te da su samim time na prvom treningu postigli više.