Play ponuda
Play ponuda
SASVIM ISKRENO

Ovo je težak ciklus za Željku! Posustaje i ne može zadržati suze: 'Teško me uvjeriti da vrijedim'

Željka iz 'Života na vagi', priznala je u razgovoru s Edom, ne dozvoljava si biti sretna. Zbog toga strahuje i od pobjede u showu

RTL.hr/ 1.11.2022. u 14:15
Play ponuda

Deset tjedana je iza kandidata 'Života na vagi', a ako netko zna ustati kada padne, onda je to Željka. Ne sumnjamo kako će idući ciklus za nju biti bolji, no nakon ovotjednog vaganja pomalo je izgubila samopouzdanje. Kilograma nije izgubila možda koliko je trebala, odnosno bilo je to manje od dvojke na vagi, ali kako bi rekli treneri, svaki gram se broji. A broji se i upornost koja stoji iza ovog hvalevrijednog pothvata gdje kandidati svakodnevno mijenjaju život. Željka je u show ušla kao kandidatkinja s najviše kilograma, a njezin je put, baš kao i svaki pojedinačni, nevjerojatan. Pogotovo jer se ne ustraje priznati kada joj je teško.

"Zašto si ne dozvoljavaš biti sretna?", pitao ju je Edo na treningu nakon vaganja.

"Zato što me strah sreće", rekla je te dodala: "Kad god sam sretna onda ide ono poslije sreće. Onda ako se držim u jednoj ravnini, onda je to tako kako je".

Na to joj je Edo odbrusio: "Ali, ti nisi sretna u ovoj koži i ovakvim životom kakvim si živjela".

To je u njoj vjerojatno probudilo nešto jer je priznala kako se u proteklom životu nije mogla uhvatiti za nešto konkretno.

"Jedino za tu rutinu koju sam održavala", objasnila je.

Finale se bliži

Kako se finale bliži, odnosno kandidati su prošli 2/3, tako su i razmišljanja o pobjedi sve učestalija. A kako na to gleda Željka?
"Znam da mogu doći do finala, ali nisam sigurna želim li to. Teško me uvjeriti da vrijedim, 40 godina su me uvjeravali da ne vrijedim, teško je to sada postići u 10 tjedana, barem mentalno. Da vrijediš, da odrađuješ najbolje što možeš, da se to vidi i cijeni…", objasnila je Željka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba