Život na vagi

Ovo je ženama možda i najteži trening dosad: 'Mentalno nismo prisutne, prazne smo i bez motivacije'

Djevojke su trening odradile s Majom Ćustić i potom joj se pošteno pojadale

RTL.hr
12.11.2022 14:15

"Po odrađivanju treninga vidi se da mentalno nismo prisutne", rekla je Željka Mateša na posljednjem treningu prije vaganja. Umor, iscrpljenost, nedostatak motivacije i želja da sve što prije završi, tako je to izgledalo kod djevojaka. Željka i Anja su skoro posustale, dok su se Lara i Matea ipak malo bolje držale.

"Hoćete sad odustati? Da vas pustim s treninga?", pitala je trenerica Maja djevojke.

"Ne", rekle su u jedan glas i nastavile s vježbanjem iako im se na licima vidjelo kako bi najradije pobjegle iz Lividrage.

Anja, Život na vagi

"Osjeti se da su kandidati iscrpljeni, da im nedostaje obitelj, prijatelji, svi njihovi bližnji i jednostavno da je sada kraj, nervoza je tu, stres, nisu sigurni kako će se sve odviti do kraja. Bore se", rekla je Maja i podržala ih. Željka je najviše dramatizirala i ponovno rekla kako se više ne osjeća ispunjeno u 'Životu na vagi'.

"Prazna sam, da barem imam neku emociju, prazna sam, tupa", rekla je Željka Maji i dodala kako iz sebe više ne može iščupati zrno motivacije. No, fajterice kakve jesu, ipak su hrabro odradile trening i zahvalile Maji što nije odustala od njih.