Život na vagi

Ovo su kandidati koji su i nakon 'Života na vagi' ostali na pravom putu: Njihove transformacije su...

Show 'Život na vagi' otvara nova vrata kandidatima koji su spremi u potpunosti promjeniti dosadašnje životne navike. Ovo su neke od najboljih transformacija koje pamtimo iz prijašnjih sezona showa

RTL.hr
2023-06-04 16:00

Suze, plač, znoj, očaj, ali i naporni treninzi bili su svakodnevica kandidata prethodnih sezona popularne emisije 'Život na vagi ' . S ciljem da promijene svoj dosadašnji način života i započnu novo poglavlje, kandidati svakodnevno prolaze kroz naporne i teške treninge, a a kroz to ih vode jedni od najboljih trenera. Novu šansu svake sezone ima nekolicina kandidata, a o njihovoj predanosti ovisi koliko će biti uspješni u tome. Nema većeg zadovoljstva od toga kada na pravom putu ostanu i nakon izaska iz showa. Tada ih dočeka realna situacija - život sa svim problemima koji su ih i doveli do pretilosti. Ovo su kandidati koji su se nastavili držati režima i nakon izlaska iz kuće i završetka showa te nastavljaju s zdravim načinom života.

Jedna od njih je kandidatkinja Željka Mateša koja je na prvom vaganju imala nevjerojatnih 174,2 kilograma, bila je najteža kandidatkinja sezone, a u finalu je imala 112 kilograma! Svi su bili oduševljeni njezinim rezultatom, nagradili su je velikim pljeskom jer je izgubila 62,2 kilograma, što je 35,7% tjelesne mase. Svoj put je nastavila i vani gdje redovito trenira u teretani s osobnim trenerom, dok je važan faktor i prehrane koje se također drži .

Željka Mateša
Željka Mateša FOTO: RTL
Željka Mateša, život na vagi
Željka Mateša, život na vagi FOTO: RTL - Instagram

Mirna Posavec ušla je u četvrtu sezonu showa 'Života na vagi' sa 135,1 kilograma, a u finalnoj emisiji imala je 83,3 kilograma. Jedna je od onih koja je život u potpunosti promijenila nakon showa. Nije stigla do finala, ali je kao nefinalistica postigla najbolji rezultat (skinula je više od 50 kilograma) te osvojila nagradu od 50.000 kuna. Odličan poticaj za dalje, a Mirna nije stala, štoviše, postala je fitness trenerica i mikroinfluencerica. Četiri godine nakon izlaska iz showa i dalje je fokusirana u tome da vodi zdrav život, a nedavno joj se ostvarila i najveća želja - uklonila je višak kože i ugradila implantante u grudi.

Mirna Posavec
Mirna Posavec FOTO: RTL - Instagram

Lara Peruško svoju životnu transformaciju započela je 'Životu na vagi' . U show je ušla sa 122 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 79.9 kilograma te je bila jedina žena u finalu šeste sezone. Na težini je počela dobivati sa 14 godina te je pokušala kilograme sama izgubiti pa je nakon vraćenih trideset počela ponovno vježbati s trenerom, ali je svako malo odustajala. Konačno se odlučila za transformaciju! Najviše ju je motivirala želja da se ponovno poćne baviti sportom, da može izaći napokon navečer i odjenuti što hoće i biti opuštena, bez dobacivanja neugodnih komentara s kojima se Lara često susretala. Nakon izlaska iz kuće, nastavila je intezivno s treninzima, a njezinu daljnju tranformaciju pratimo na društvenim mrežama.

Lara Peruško
Lara Peruško FOTO: RTL
Lara Peruško
Lara Peruško FOTO: RTL

Alen Abramović pobjednik je treće sezone 'Života na vagi'. Simpatični trgovački putnik u show je ušao sa 181,3 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 94,9 kila - 86,4 manje nego kada je ušao u show, s postotkom izgubljene tjelesne mase od 47,7 %. Alen i danas živi zdravo, održava svoju odličnu liniju i živi punim plućima. Ovaj show za njega je bila jedna velika prekratnica u životu, a sjećanja na to su samo pozitivna.

Alen Abramović
Alen Abramović FOTO: Instagram - Alen Abramović
Alen Abramović
Alen Abramović FOTO: Instagram

Bila je kandidatkinja prve sezone showa 'Života na vagi' , njezina iskrenost dirnula je naciju, a u kratkom roku uspjela je skinuti stotinjak kilograma. U show je Gabrijela Crnjac ušla kao dvadesetpetogodišnjakinja s čak 183 kilograma, a uspjela je doći do dvoznamenkaste brojke koju danas održava. Kako je i sama rekla, njezino putovanje traje već sedam godina, a ono ju je izmijenilo i fizički i psihički. Nedavno je u intervjuu za RTL.hr otkrila kako će se podvrgnuti operaciji o kojoj je dugo razmišljala- uklonit će višak kože.

Gabrijela Crnjac
Gabrijela Crnjac FOTO: Privatna arhiva

Splićanin Ivan Krolo prvi je pobjednik showa 'Život na vagi' u kojem je do pobjede došao izgubivši 45 kilograma, što je bilo 34,9% manje od ukupne tjelesne mase s kojom je ušao u kuću. Ivan je i nakon showa nastavio redovito trenirati i paziti na prehranu, sudjeluje u raznim sportskim aktivnostima i ne pomišlja vratiti se na staro.

Ivan Krolo
Ivan Krolo FOTO: RTL

Prijave za novu sezonu showa 'Život na vagi' su otvorene, a prijaviti se možete na www.rtl.hr/show/prijave .


Propuštene epizode showa pogledajte na PLAYU .

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.