Život na vagi

Pale teške riječi, Anja i Lara poludjele na Čapu: 'Ma, koji vrag? Ima direktan ulazak u finale, morao je...

Kandidati su se naljutili na Čapu jer navodno nije održao svoju riječ, pogotovo Anja i Lara koje mu više ne vjeruju

RTL.hr
15.11.2022 22:00

Josip Čapo pobijedio je u velikom izazovu i tako osvojio zlatnu ulaznicu za finale i time postao prvi finalist 'Života na vagi'. Budući da je imao najbolji postotak na prošlom vaganju te da je samim time siguran za finale, ekipa je smatrala kako je pobjedu trebao prepustiti nekome drugome. Anja je baš poludjela na to što je prekršio svoju riječ. Psovala je i kandidatima govorila kako im je svima mazao oči. "Ja to sada javno govorim", rekla je.

"Pao mi je u očima jer cijeli tjedan govori da, ako bude zlatna ulaznica na izazovu, da će je prepustiti nekome drugome", rekla je Anja. S njom se složila i Lara i rekla kako mu više ne vjeruje nijednu riječ.

Život na vagi

"To me baš ljuti, stvarno zaslužuje, ali ako nešto kažeš, onda se toga i drži. Nemoj raditi budalu od nas", rekla je razočarana Lara. Boris pak smatra da ju je zaslužio i ne vidi problem u tome. Na to se sve osvrnuo i Čapo.

"Ne znam je li mi tko zamjera zlatnu ulaznicu, ali ako zamjera onda bih ga ja pitao jesam li ja možda trebao u drugom tjednu izaći van", rekao je Čapo.