Život na vagi

POGLEDAJTE Evo kako danas izgledaju kandidati 3. sezone 'Života na vagi': Transformacije su nevjerojatne!

Pogledajte kako danas izgledaju kandidati treće sezone showa 'Život na vagi'

RTL.hr
2023-06-24 20:00

Petar Tucman , koji je u treću sezonu 'Života na vagi' ušao sa 174 kilograma, a iz showa izašao gotovo 70 kilograma lakši, izgubio je 40,2% tjelesne mase. Prisjetimo se kako je Petar izgledao na samom ulasku u show, a na društvenim mrežama možemo vidjeti da danas izgleda ovako.

Petar Tucman, Zagreb (36)
Petar Tucman, Zagreb (36) FOTO: RTL
Petar Tucman
Petar Tucman FOTO: RTL

Nina Martina Korbar, kandidatkinja treće sezone 'Života na vagi' , koja se posvetila radu u svijetu fitnessa nakon završetka sezone, nastavila je redovito trenirati i zdravo jesti. U show je ušla sa 124 kilograma, a nakon izlaska imala je 84,3 kilograma. No, tu nije stala, kilograme je nastavila gubiti i nakon showa.

Nina Martina Korbar (25), Zagreb
Nina Martina Korbar (25), Zagreb FOTO: RTL
Nina Martina Korbar
Nina Martina Korbar FOTO: RTL

Jedan od kandidata treće sezone showa impresionirao je svojom transformacijom, a sjajnu formu održava i danas. Zadranin Miro Bajlo u kuću 'Života na vagi' ušao sa 151,8 kilograma, a na kraju showa imao je 109,8 kilograma. Iako iz emisije nije izašao kao pobjednik, njegova impresivna transformacija i sjajna forma koju održava i danas govori samo jedno – Miro Bajlo je pobjednik života! Vjerovali li ne, danas je diplomirani trener, vlasnik teretane u rodnom Zadru i uzor mnogim mladim rekreativnim sportašima.

Miro Bajlo (35), Zadar
Miro Bajlo (35), Zadar FOTO: RTL
Miro Bajlo, Život na vagi 3
Miro Bajlo, Život na vagi 3 FOTO: Privatna fotografija

Kandidat treće sezone 'Života na vagi', Marko Kregar u show je ušao sa 170 kilograma, a u finalu je vaga pokazala 111 kilograma. Nedugo nakon showa, Marko se zaljubio i postao je otac. I dalje možemo vidjeti da pazi na svoju formu.

Marko Kregar, Život na vagi
Marko Kregar, Život na vagi FOTO: RTL
Marko Kregar
Marko Kregar FOTO: Instagram - marko_2407official

Magdalena Štimac u show je ušla sa 109 kilograma, a izašla s 85 kilograma. Nedugo nakon toga, Magdalena se sa zaručnikom preselila u Švedsku.

Magdalena Štimac (23), Gospić
Magdalena Štimac (23), Gospić FOTO: RTL
Magdalena Štimac
Magdalena Štimac FOTO: RTL

Luka Smoljo je u kuću 'Života na vagi' ušao sa 149,8 kilograma, show je napustio sa 85,8 kilograma, a vježbati je nastavio sve do danas. Ispunila mu se najveća želja, upisao je KIF i prepustio se sportu za cijeli život. Uz to, Luka je pronašao ljubav svog života te sada zajedno sa svojom suprugom uživa u stvarima koje prije nije mogao.

Luka Smoljo (27), Zagreb
Luka Smoljo (27), Zagreb FOTO: RTL
Luka Smoljo
Luka Smoljo FOTO: Privatni album

Josipa Lopac ušla je u showsa 146 kilograma, a zahvaljujući balansiranoj prehrani i redovitim treninzima na kraju emisije imala je 89 kilograma.

Josipa Lopac (25), Senj
Josipa Lopac (25), Senj FOTO: RTL
Josipa Lopac
Josipa Lopac FOTO: RTL

Biserka Mikulandra, bivša kandidatkinja treće sezone 'Život na vagi', na prvom vaganju u showu imala 131,2 kg , a pri izlasku iz showa imala je 93,4 kilograma. Skinula je 37,8 kg, a s vježbanjem, zdravom prehranom i gubitkom kilograma nastavila je i nakon showa.

Biserka Mikulandra
Biserka Mikulandra FOTO: RTL
Biserka Mikulandra
Biserka Mikulandra FOTO: RTL

Propuštene epizode showa 'Život na vagi' pogledajte na PLAYU , a u novu sezonu prijavite se na www.rtl.hr/show/prijave .

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.