Život na vagi

Pogledajte sve Anjine transformacije: Prvo je na vagu dolazila bez šminke, a sada voli eksperimentirati

Anja i njezine transformacije primijetili su i gledatelji pa u komentarima na društvenim mrežama često hvale ovu mladu ženu

RTL.hr
12.11.2022 20:00

Mnogi je ističu kao favorita, a ona je napokon toga postala svjesna. Anja Veber u 'Život na vagi' došla je kao mlada i nezadovoljna žena koja je kilograme željela skinuti kako bi što prije ostvarila svoje snove – a jedan od njih je i da zatrudni. Iz vaganje u vaganje pokazala je kako su joj ciljevi sve bliže, a kako se kilaža smanjivala, tako je i ona postajala sve samopouzdanija.

Anja, Život na vagi

Ono što su svi primijetili je i to da se počela šminkati – prvo je stavila crveni ruž, a zatim i sve ostalo. Na pretposljednjem je vaganju napravila takozvani 'smokey-eye' da bi se sada vratila svojem omiljenom looku. Pohvale stoga pršte sa svih strana, a prva u nizu došla je od voditeljice Marijane koja joj je rekla kako su se žene u proteklim sezonama većinom počele šminkati za vaganje kada su postajale svjesnije svoje vrijednosti. To se dogodilo i s Anjom.

Anja Veber

"Moji najveći motivi za prijavu u 'Život na vagi' su zdravlje i želja za trudnoćom", rekla je na početku emisije kojoj je cilj bio promijeniti prehranu i način života zato što joj jako smeta što ne može raditi ono što bi željela, ponajprije neke sportske aktivnosti, ne može odjenuti što hoće, boji se bolesti, a i ne želi se više nositi s uvredama zbog debljine.

Anja Veber

"Čim izađem, odmah se idem upisati u teniski klub.Prijesu me privlačili nogomet i kickbox, ali nisam se našla u tome. Tenis mi je nekako ženstveni sport, privlači me", objasnila je nedavno. U show je ušla sa 142 kilograma, željena kilaža joj je 65, a kad se nađe vani, želja joj je da zadrži ovo samopouzdanje koje je stekla u showu.

Anja Veber