Život na vagi

PRVI FINALIST 'ŽIVOTA NA VAGI'! Čapo s Majom u prikolici pobijedio u izazovu i osvojio direktnu ulaznicu...

Josip Čapo prvi je finalist šeste sezone 'Života na vagi'. Uvjerljivo je pobijedio u izazovu i zlatna ulaznica je u njegovim rukama

RTL.hr
15.11.2022 21:50

Ovo je poseban doživljaj, posebna sreća. Gledam u jezero, držim svoju zlatnu ulaznicu i jako sam ponosan na sebe i govorim si 'svaka čast Čapo', rekao je Josip nakon što je i službeno bilo jasno da je on taj koji je prvi ušao u finale šeste sezone showa 'Život na vagi' . Mnogi bi rekli da je zasluženo jer se od prvog dana pokazao kao nevjerojatan borac, a posljednjih tjedana je baš zapeo.

Uz dva treninga dnevno, u rutinu je ubacio hodanje i po 30 kilometara baš svaki dan, na posljednjem je vaganju izgubio 7,7 kilograma i jednostavno je nezaustavljiv. Takav je bio i u izazovu gdje je uz brdo morao vući prikolicu s izgubljenom težinom u showu.

Josip Čapo, Roko Jurić

Uvjerljivo je cijelo vrijeme bio prvi, a pred kraj, kada se riješio tereta, u prikolicu je ušla njegova trenerica Maja Ćustić pa je s njom lagano ušetao u finale. Bilo je tu suza i zagrljaja, a Čapo se Maji zahvalio što je od njega učinila jakog, discipliniranog i izdržljivog čovjeka.
"Čapo i ja do samog cilja zajedno. Predivan osjećaj. Ponosna sam jako na njega", rekla je Maja i dodala kako je on uz sve to i veliki emotivac. Ulazak u finale posvetio je obitelji, a posebno sestri. "Ovo je za tebe", rekao je u kameru.