Život na vagi

Roko je u 'Životu na vagi' bio maestralan: Skinuo 50 kilograma, pao je ispod 110, što mu je bila velika želja

Roko Jurić nametnuo se kao jedan od onih koji bi mogli osvojiti glavnu nagradu. Ustrajnim radom uspio je ono što si je dugo priželjkivao

RTL.hr
16.11.2022 22:05

"Mislim da sam baš dobro radio. Baš me zanima koji je rezultat na vagi" rekao je Roko Jurić prije nego što je posljednji put u showu stao na vagu. U posljednjem je ciklusu skinuo 3,4 kilograma, odnosno točno tri posto. U 'Život na vagi' je došao s 158,8 kilograma, a danas ima 108,3 kilograma što znači da je skinuo 50,5 kilograma, odnosno 31,8 posto tjelesne mase. Maestralno!

"Toliko kilograma zvuči nestvarno, zbilja je puno kilograma. Baš sam želio doći ispod 110 kilograma, a evo me na 108. Odlično se osjećam i tako treba nastaviti i dalje", rekao je Roko, sav sretan zbog rezultata.

Roko, Život na vagi

"Roko je od prvoga dana svjestan zašto je ovdje došao. Ako se ne varam, na prvom je vaganju rekao da želi doći do finala, odnosno do pobjede. I evo nadomak je tome. Sve prepreke je preskočio. Nije to lako jer iz ciklusa u ciklus nije mogao sudjelovati u izazovima,nije se mogao boriti za nagradu, što timsku, što osobno. Pokazao je nevjerojatnu stabilnost i predivan angažman za sve treninge", pohvalio ga je Edo i dodao: "Moj duboki naklon".

"Odlična osoba, odličan trener, a na kraju krajeva, nadam se, i odličan prijatelj", naglasio je i Roko.