Život na vagi

Roko se izvlači kada je kuhanje u pitanju: 'Za to nemam vremena ni živaca'

Roko je priznao kako mu kuhanje baš nije ono u čemu uživa, ali bitna je volja!

RTL.hr
09.11.2022 19:00

Tko u Lividragi kuha, tko se provlači kao pomoćni kuhar, a tko uopće ne sudjeluje? Tema je to koja se provlači kroz cijeli show, a kandidati su na masterclassu s trenerima i kineziolozima o tome sada ponovno popričali. Toma želi postati vegetarijanac, a Roku je problem to što nema nikakvu strast prema kuhanju. "Meni volja za kuhanjem staje na deset i pol minuta. Ne radim komplicirana jela jer za to nemam vremena i živaca", objasnio je, a Anja ga je podržala i rekla kako je u 'Životu na vagi' ipak nešto naučio po tom pitanju.

"Ako si sada gladan, dok ja to sve pripremim prođe sat vremena", pravdao se. Na to mu je odgovorila trenerica Tanja Miljuš i objasnila da je sve stvar organizacije. "Bitno je da si napravite plan u danu kako sve teče pa da na kraju možete sjesti zadovoljno pred televiziju i ljenčariti", rekla im je, a oni su klimali glavom.

Treneri, Život na vagi

Roko je pak rekao kako smatra da danas svi znaju kuhati zbog toga što jednim klikom možemo doći do recepta, no ženski dio ekipe se s time na slaže. Ne znaju svi kuhati, ali svi to mogu naučiti.

"Bez obzira na kuhanje, prvo ti za to treba volja", rekla je Anja. A Roko po tom pitanju malo posustaje...