Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BRAVO!

Sasvim drugačiji rođendan: Filip iz 'Života na vagi' pohvalio se kako ga je proslavio i iznenadio sve svojom ustrajnošću

Odustajanja nema čak ni kada je rođendan u pitanju. Naime, Filip iz 'Života na vagi' započeo ga je jutarnjim treningom

Image
RTL.hr/ 13.12.2022. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kandidat šeste sezone showa 'Život na vagi' Filip Mrčela došao je kao najteži kandidat i pred njim je još puno posla, ali puno je i napravio. To je pokazao u finalnoj emisiji gdje je s voditeljicom Marijanom Batinić razgovarao je o njegovim brojnim navijačima, a Filip je iskreno komentirao da nije to očekivao i kako bi opet podijelio svoju priču u zlostavljanju u školi da bi pomogao djeci u sličnim situacijama. Na prvom vaganju imao je 234,6 kilograma, posljednje je imao 173,4 kilograma, a svi u studiju su ustali i zapljeskali mu. Izgubio je 61,2 kilograma, što je 26,1% tjelesne mase. Filip je sada pokazao kako lagano ide prema cilju da skine još kilograma i vodi zdraviji život.

Kako ga je pohvalila prijateljica na društvenim mrežama, čak ni na rođendan nije propustio trening! "Ovaj gospodin svoj slavljenički dan započeo je s treningom", napisala je te zadovoljno pozirala s Filipom.

Bio je jedan od kandidata koji se otvorio oko problema s kilažom. "Rođen sam sa 5500 grama, imam dokazanu genetsku predispoziciju za pretilost i jedna je stvar vodila drugoj. Nisam se pazio, fokusirao sam se na pogrešne stvari u životu", iskren je bio Filip. Također, rekao je kako mu kilogrami smetaju u gotovo svim fizičkim aktivnostima i druženju; od nalaženja cure do pronalaženja posla.

Prijavi se u novu, sedmu sezonu 'Života na vagi' - klikni PRIJAVE.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FANTASTIČNA PROMJENA

WOW! Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' Lara Peruško pokazala nevjerojatnu transformaciju četiri mjeseca nakon showa

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba