Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
EDO OČITAO 'BUKVICU'

Štefica se boji da će vani posustati jer ne zna kuhati: 'Definitivno me čeka grdo iskušenje, gore nego ovo u ...

Kuhanje joj je muka, ne zna što će po tom pitanju učiniti kada bude vani, a Edo joj je zbog toga očitao bukvicu

RTL.hr/ 3.11.2022. u 14:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na pretprošlom vaganju Štefica je izgubila 6,8 kilograma, a na posljednjem 1,4 kilograma, odnosno 0,4 jer joj je suparnički tim dodao kilogram. Time je bila zadovoljna jer je očekivala da će na vagi biti plus, a ne minus, a i tim je bio u očaju hoće li Štefica ispuniti očekivanja. To je Štefi uspjela, a prije vaganja je imala razgovor s Edom. Njezin najveći problem je to što ne zna kuhati pa se boji kako će izgledati to kada izađe iz showa. Ovdje joj nije problem jer većinom kuhaju drugi kandidati, a ona im je, kaže, ispomoć.

"U kuhinji zbilja ne znam ništa. U kuhinji sam samo da perem posuđe, da nešto narežem i to je to", rekla je Štefica. Edi je rekla kako još uvijek živi s roditeljima, a on ju je potom pitao hoće li opterećenje kuhanja prebaciti na roditelje.

"Na tatu ne, mamu da", rekla je, ali vrlo brzo shvatila i kako se tradicionalna kuhinja njezine mame razlikuje od ovoga što jede u showu. Tu bi moglo doći do problema…

"Kad budem vani, definitivno me čeka grdo iskušenje. Gore nego ovo u kući", naglasila je. Edo već pomalo osvješćuje kandidate o tome što ih čeka kada se nađu u svojoj rutini, a Štefica mu je rekla kako će morati znati reći 'ne'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Onog trenutka kada se nađem negdje vani ili budem za ručkom, ma bilo gdje, bitno je da znam sama sebi reći ne. Moram znati govoriti ne. Samokontrola", zaključila je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U 21.15 SATI

Kandidati 6. sezone zajedno teže 2408,5 kilograma, ali sad kreću na putovanje 'Života na vagi': Upoznajte ih!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba