Život na vagi

Toma u slobodno vrijeme statira, snimio je reklamu s Lille, ali i s Oliverom Dragojevićem: 'Time se bavim...

Kandidat 'Života na vagi' u razgovoru za RTL.hr otkrio je kako se već godinama bavi statiranjem...

RTL.hr
28.11.2022 08:00

Malo tko je znao da se Toma Kukoč , kandidat šeste sezone 'Života na vagi', ovime bavi u slobodno vrijeme. Naime, kako nam je rekao u razgovoru, statiranje mu je hobi još od 2005. godine, a najnovija reklama mu je ona s našom glazbenicom Lidijom Bačić . Snimanje je bilo prije 'Života na vagi', kada je imao 60-ak kilograma više nego sada, a agencija je tražila punašnog muškarca s kovrčavom kosom.

"Dosta sam reklama snimio u 17 godina, između ostalog dogodila se suradnja s Lille. Agent me nazvao i rekao da traže punašnog majstora. Snimanje je bilo opušteno, ali i profesionalno odrađeno. Lille je super i ugodna osoba", rekao nam je Toma. Pohvalio se kako je za jednu stranu korporaciju koja djeluje i u Hrvatskoj snimio reklamu s pokojnim Oliverom Dragojevićem. To mu je jedno od najljepših sjećanja što se tiče tog posla...

"Kako sam već dugo u toj agenciji, zovu me na castinge nekoliko puta godišnje. Sad sam drugačiji tip, prije sam bio zanimljiv za glumiti jače tipove, ali sad sam promijenio cijeli imidž. Nadam se da će me opet pozvati jer je to dobar i zabavan posao", rekao je Toma.


Život nakon showa

Iako je iz showa ispao pred sam kraj, u finalu se pojavio 60-ak kilograma lakši. Skratio je kovrčavu kosu, odjenuo odijelo i rijetko tko ga je na prvu mogao prepoznati. Zanimalo nas je kako teče život nakon showa.

Pročitajte još
POGLEDAJTE FIZIČKU TRANSFORMACIJU TOME! Od samozatajnog muškarca do omiljenog lika u 'Životu na vagi'

"Dobro sam, slegli su se dojmovi. Zbog kraće kose ljudi me sad manje prepoznaju, ali i dalje ima svakodnevnog zaustavljanja na ulici, na što se nisam naviknuo. Ponavljam da je izazovno biti doma, ali nastavljam se truditi", zaključio je.