Život na vagi

Toma želi napraviti totalni zaokret: 'Htio bih postati vegetarijanac, ali to je teško jer sam okružen...

Zbog predavanja Mislava Skrepnika kandidati su postali još motiviraniji u tome da ostvare svoje ciljeve i što se tiče prehrane

RTL.hr
09.11.2022 16:30

Fitness trener i bivši sportaš Mislav Skrepnik zbog dokumentarca o tome što se događa u mesnoj industriji odlučio se na vegetarijansku prehranu, a pogledao ga je i Toma, koji se također htio upustiti u taj eksperiment. No, u to vrijeme nije imao dovoljno energije i volje za promjenom. Mislav je, s druge strane, cijelu prehranu bazirao na proizvodima koji nemaju veze s mesom, a performans mu je ostao na istoj razini. Kandidatima je tijekom masterclassa objasnio sve o takvom načinu životu i činjenici da je i svoju okolinu tome morao prilagoditi. "Danas biti vegan stvarno nije problem", rekao je. Toma ga je pozorno slušao i potom priznao: "Htio bih postati vegetarijanac. To je teško, barem meni jer sam dosta okružen mesojedima".

Život na vagi

Roko se također inspirirao ovim razgovorom i zaključio: "Kada izađem, nastojat ću se dosta posvetiti prehrani, napraviti je zdravom, ali na svoj način. S namirnicama koje će mi odgovarati, a u skladu s nutritivnim propisima".