Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TOP PET

Trenuci koje ćemo pamtiti! 'Život na vagi' obilježio je ovu godinu, a evo što nas je sve nasmijalo, rastužilo i motiviralo

Šesta sezona showa 'Život na vagi' po mnogima je bila najbolja dosad. Nije bilo svađa među kandidatima, treneri su se (u globalu) slušali, a svojim životnim pričama kandidati su motivirali gledatelje

Image
Foto: Život na vagi
RTL.hr/ 31.12.2022. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Show 'Život na vagi' istinski mijenja živote, a to smo mogli vidjeti i u posljednjoj, šestoj sezoni. Transformacije brojnih kandidata svakako su oblilježile ovu godinu, a kao kruna svega došla je i nominacija za Zlatni studio u kategoriji 'najbolji reality show'. Za naš tim možete glasati OVDJE. Kroz šestu sezonu prošlo je mnogo kandidata, a svi su došli s istim ciljem - izgubiti kilograme i promijeniti život. Naizgled vrlo jednostavno, no više od dva mjeseca njih nekolicina do toga je prolila puno znoja i suza, ali pri izlasku su svi zaključili kako im je to bila najbolja odluka u životu. Izdvojili smo najbolje trenutke protekle sezone, one uz koje smo se smijali, uz koje smo zaplakali, ali i one koji su nas motivirali da budemo bolji u vlastitoj svakodnevici.

Posljednje Čapino vaganje

Na prvom vaganju pobjednik šeste sezone showa 'Život na vagi' Josip Čapo je imao 172 kilograma, a na posljednjem je vaganju imao fantastičnih 93,7 kilograma! Izgubio je 78,3 kilograma i rekao: "Evo, Lara ima toliko kilograma, Laru sam skinuo s leđa!". Budući da je skinuo najveći postotak, ovaj Slavonac iz sela Feričanci zasluženo je pobijedio u showu.

Image
POBJEDNIK 6. SEZONE

FOTO Ma, to majstore! Čapo slavio kao pobjednik, a evo kako je tekla njegova transformacija u 'Životu na vagi'

Fotogalerija
Image
POBJEDNIK 6. SEZONE

FOTO Ma, to majstore! Čapo slavio kao pobjednik, a evo kako je tekla njegova transformacija u 'Životu na vagi'

Fotogalerija

Dalibore, jesi li to ti?

Mnogi na prvu nisu prepoznali zvijezdu showa 'Život na vagi', Dalibora Kujundžića. Simpatični Vinkovčanin u finalnoj večeri pozornicom je prošetao poput pravog manekena – s novom frizurom i čak 68,6 kilograma lakši! Nakon što je napustio kuću, Dalibor je nastavio svakodnevno vježbati, zdravo se hranio, a u velikom finalu ponosno je pokazao svoj spektakularni rezultat – pao je ispod 100 kilograma! Njegova predanost, trud i rad pokazali su se na vagi, a upornost i uspješno odolijevanje izazovima pokazali su da je upravo on nefinalist koji je izgubio najveći postotak mase te osvojio novčanu nagradu u iznosu od 50.000 kuna. "Nisam očekivao pobjedu s obzirom na to da sam rano ispao iz emisije. Nadao sam se da ću ostati nešto dulje, barem deset ciklusa, ali tako je kako je. Ovo je samo primjer da se i izvan kuće 'Života na vagi' može ostvariti dobar postotak. Trudio sam se kopirati sve treninge koje smo radili i trud se na kraju isplatio. Želim još smršavjeti, nekih desetak kilograma. Dugoročni cilj mi je 80 kilograma i nadam se da ću to do nove godine ostvariti'', rekao nam je tada uzbuđeni Dalibor.

Dolazak bivših kandidata

Pred sam kraj, mnogi bivši kandidati vratili su se u šestu sezonu showa 'Život na vagi' kako bi svojim kolegama objasnili kako izgleda to kada izađu i showa i susretnu se s izazovima u vanjskom svijetu. Tom su prilikom najviše iznenadili Luka Smoljo, kandidat treće sezone, koji je rekao kako je ostvario svoje snove - pronašao je djevojku koja mu je danas supruga, upisao je željeni Kineziološki fakultet, a danas radi kao trener. Također, uvelike je iznenadila i najmlađa kandidatkinja prve sezone Hana Sokač, koja je doslovce neprepoznatljiva. S njom smo porazgovarali nakon emisije i pitali je u čemu je tajna. "U sadašnjem vremenu gradim budućnost, važna stavka je svjesna prehrana koja se većinom sastoji od plodova sunca i zemlje, voća i povrća. Kad tijelo gradiš kroz zdravlje, ono ti uzvraća dobrim osjećajem, a tjelovježba to još dodatno iluminira", rekla nam je.

Kultna izjava o ćevapima

"Razmišljam o odustajanju jer se psihički ne mogu naći. I onda psihička i fizička bol, to mi je katastrofa, prođe mi cijeli život kroz oči… I mislila sam da budem, ajde, borac si, uspjet ćeš, ali, ne da mi se više boriti. Bilo mi je lijepo kad sam sjedila i jela ćevape, bilo mi je prekrasno, ovo je meni patnja", rekla je kandidatkinja ove sezone. Lea je na početku bila u timu 'Izazivači' koji su trenirali s trenericom Sanjom Žuljević u Sinju, a potom je ušla u glavnu kuću u Lividragi. Ubrzo je ispala, no nije odustala jer je u finalu pokazala svoju zavidnu transformaciju.

Čapina životna priča

Kada je prvi put stao na vagu, Josip Čapo svima je ispričao svoju životnu priču. Naime, prije nekoliko je godina obolio od leukemije. "Taman mi se kći trebala roditi i primio sam ciklus komepterapije, bio sam u bolnici 42, 43 dana, došao sam na pauzu od kemoterapije ni nisam uopće znao hoću li dočekati dijete. Doktori su to vidjeli, pa su me pustili kući", ispričao je tada na rubu suza. Dodao je kako je kazao ocu da neće ostati u bolnici. "Rekli su da ću umrijeti za pet dana, on nije znao što će, on je samo šutio, a ja sam samo čekao da on kaže da idemo kući", rekao je Josip te dodao kako je on imao svoj plan. "Ostavite me, došao sam kući i to je to. I onda se to dogodilo, strah, kad se osjećam malaksalo, ja jedem. Kad netko kaže malo si blijed, ja jedem. Ja sam jeo strašno", rekao je Josip te dodao kako se prije sedam godina izliječio od leukemije.

PRIJAVITE SE U NOVU, SEDMU SEZONU SHOWA 'ŽIVOT NA VAGI'. Prijave su na www.rtl.hr/show/prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽIVOT NA VAGI

Zuzana Filipaš (47) ima 146 kilograma: 'U ogledalu više ne vidim sebe, nego neku drugu osobu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba