Život na vagi

Željka napokon pala ispod 130 kilograma: Puca od sreće, a osmijeh sve govori

Željka je izgubila 5,6 kilograma i napokon ima manje od 130 kilograma

RTL.hr
14.11.2022 22:00

I sama se začudila kada je na vagi ugledala čak 5,6 kilograma manje. Željka Mateša napokon je pala ispod 130 kilograma, odnosno trenutačno ima 126,6 kilograma.

"Ima još tog čuda u meni. Rekao je Edo da su čuda moguća! Slušam ja svog trenera", rekla je Željka kroz smijeh i dodala kako je ponosna na sebe jer je napravila to što jest i unatoč svim predviđanjima da ona to neće moći.

"Drago mi je što ste mi dali da i ja pronađem svoje mjesto pod Suncem", naglasila je. Prije nego što je stala na vagu, također je bila jednako euforična i Marijani ispričala kako je izgledao protekli ciklus.

Željka, Život na vagi

"Stara Željka bi se u petak okrenula i otišla s treninga jer je atmosfera bila loša. Sve smo nekako bile na dnu i sretna sam da je tada Maja bila s nama jer vjerujem da je bio Edo, da bi rekao 'ako se tako mislite ponašati, ja s vama taj trening neću odraditi'. Ali, Maja je žena i razumije emocionalne strane. Davala nam je vjetar u leđa. Došla nam je kao melem na rane. Baš je dobro pogođen ciklus, uspjela je iščupati iz nas volju za životom", rekla je Željka.

"Ponosna sam što sam najstarija u kući, najteža, a dogurala sam do finalnog tjedna", dodala je, sva sretna jer joj je to uspjelo.