Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TVRDOGLAVA JE

Željka ne želi trenirati, Edo podiže ton na nju: 'Neću trčati 1500 metara. Amen. Mašala'

Problemi već na prvom samostalnom izazovu. Željka je odbila otrčati 1500 metara i tako naljutila trenera Edu

RTL.hr/ 4.11.2022. u 21:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Novi ciklus, novi izazovi, ali i novi problemi. Željka je proteklih nekoliko dana imala problema sa samopouzdanjem, bila je nesretna jer je show napustila Ivana, ali pozitivna je oko toga da se sada bori sama za sebe jer timovi više ne postoje. I već je na prvom izazovu bila negativna. Kada je čula o čemu se radi, počela je negodovati svojoj partnerici Matei.

"Ja neću sudjelovati u izazovu. Neću trčati 1500 metara. Amen. Mašala", rekla joj je na atletskoj stazi. To je čuo i trener Edo i ponovno sa Željkom imao razgovor.

"Kod Željke imamo klasično ispoljavanje anksioznosti. Od bilo kakvog napora, izazova, ona odustaje u samom staru jer joj preteško", rekao je Edo. Održao joj je bukvicu kako nije poanta biti prvi, već sudjelovati i fokusirati se na proces. I pritom se, ako ništa, zabaviti. No, njegove riječi kod Željke nisu upalile.

"Ovo znači samo da ćeš pobijediti sebe. Prestani biti okovana nekim imaginarnim okovima. Oni ne postoje. Ljudi čine nevjerojatne stvari", rekao joj je Edo. Ona mu je ponavljala kako ne može i kako je to ipak pet krugova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ne smatram se negativnom, ali očito u nekim stvarima stvarno jesam. Hvata me jad. To je bitka koju ja ne mogu dobiti. Nema pomoći. To ja trebam sama sa sobom riješiti. Ne treba mi podrška, ni razgovori. Treba mi mir", zaključila je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAVIDNA LINIJA

Sjećate se nje? Hana Sokač bila je najmlađa kandidatkinja prve sezone, evo kako izgleda danas

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba