Play ponuda
Play ponuda
ČAROBAN KRAJ

Asunta: 'Bilo mi je dosta rada i Amerike pa sam se vratila u Beli, gdje nema stresa'

Asunta je godinama živjela u Americi, a zatim se vratila u rodnu Hrvatsku

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 28.6.2019. u 11:00
Play ponuda

Umirovljenica Asunta 36 godina s obitelji živjela je u Chicagu, a nakon suprugove smrti preselila se u malo mjesto Beli na otoku Cresu, gdje uživa u mirnom životu. 

„Velika je razlika između života u Chicagu i Belom - Chicago je jako veliki grad, svi ljudi rade, a meni je dosta rada pa sam se vratila u Beli, gdje je mirno, lijepo i nema stresa“, rekla je Asunta koja ima uistinu zanimljiv hobi.

„U slobodno vrijeme bavim se oslikavanjem namještaja i dosta sam zauzeta time. Koristim svakakve boje; nekad ulje, nekad vodene, nekad ostavim prirodnu boju drva i samo ga očistim i premažem uljem“, rekla je umirovljenica i dodala čime se sve bavila kad je bila mlađa.  

„Moj je suprug uvijek bio jako zauzet i puno je radio pa sam ja bila s djecom. A kad su mi sinovi narasli, radila sam u bolnici - naplaćivala bolničke račune. Usto sam radila i brojne druge poslove kad su sinovi krenuli na koledž. Primjerice, radila sam neke sitne poslove u cateringu u brojnim restoranima koje su držali moji prijatelji“, rekla je Asunta te otkrila voli li više američku ili hrvatsku kuhinju.

„Ima dobrih i američkih recepata koje sam pripremala, ali većinom sam pripremala našu hranu i svi su naši prijatelji to voljeli kad bi došli kod nas. Pripremala sam puno ribe pa su uživali u tome“, rekla je ljubiteljica kulinarskih showova, koja se u prijavila u show 'Večera za 5 na selu' kako bi pokazala svoj rodni kraj za koji kaže da je romantičan i magičan.

„A i volim kuhati, to mi je isto jedan od hobija. Od svoje večere očekujem da ću lijepo pripremiti sve što trebam i da ćemo se lijepo najesti! Imala sam iskustva, ali nisam ja neki kuhar, no nije mi teško skuhati jer to volim. Više volim kuhati kod kuće nego ići u restoran.

A kako će kuhati kandidati iz sjeverne Hrvatske, gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SHOW

Kandidati 'Direktora svemira': Lidija Bačić

Play ponuda

Više s weba