Play ponuda
Play ponuda
Iz duela izvukla deblji kraj

Antea propustila šansu i zajedno s Matejem napustila show

S osvojenih 9 bodova, Ivi Vranješ i Filipu Rudanu prolaz u sljedeću fazu natjecanja u showu 'Zvijezde' bio je i više nego siguran. Treće mjesto, koje vodi u novi krug natjecanja, u posljednji je tren pripalo Sari Andrić, koja je u duelu za dlaku pobijedila Anteu Andrić.

Image
Press/ 25.5.2017. u 23:30
Play ponuda

I Sara i Antea u svojim su prvim izvedbama dobile svih pet bodova od žirija. Sara je naježila Remi pjesmom „All by myself“ Celine Dion te dobila same ovacije zbog odabira teške pjesme koju se mnogi natjecatelji ne bi usudili pjevati. I Antea je iznenadila žiri odabirom pjesme. Tony je stisnuo zeleni gumb čim je čuo prve taktove skladbe „All that jazz“ iz mjuzikla Chicago, vjerujući da će Antea imati i atraktivan scenski nastup. Ni Remi nije krila svoje oduševljenje Anteinim izborom:

Image
Foto:
Image

„Jako mi je drago što si uzela ovu pjesmu. I drago mi je što se itko želi baviti onime što nije mainstreem pop. Još, srećom, imaš divan glas… Tebe čeka neki mjuzikl, sigurna sam!“

Međutim, obje su djevojke dobile slabije bodove kod druge izvedbe. Nisu oduševile Maju Bajamić i Gorana Lisicu Foxa pa su na samom kraju imale isti broj ukupnih bodova (8 svaka). S obzirom da samo jedna od njih može ići u nastavak natjecanja, Sara i Antea su pred žirijem otpjevale još jednu pjesmu u acapella verziji. Žiri je jednoglasno odlučio kako Sara iz tog duela izlazi kao pobjednica.

Image

Dvanaesta epizoda 'Zvijezda'

Fotogalerija
Image

Dvanaesta epizoda 'Zvijezda'

Fotogalerija

I dok se Sara pridružuje Ivi i Filipu u novoj fazi natjecanja, Antea i Matej odlaze kući. Među 12 najboljih natjecatelja ima mjesta za još samo tri kandidata – tko su oni, doznat ćemo sljedeći tjedan, u ponedjeljak, 29. svibnja u 20 sati u novoj epizodi showa 'Zvijezde'!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba