Ostalo

Armin prošao u TOP 7: 'Sretan sam kako je sve ispalo, bio je ovo izazov od pjesme'

Armin je u TOP 7 prošao zajedno s Lucijanom, Ivanom, Filomenom, Arminom, Linom, Andreom i Dženanom

RTL.hr
12.06.2019 09:00

Armin Malikić prošle je subote pred žirijem i publikom showa 'Zvijezde - ljetni hit' otpjevao pjesmu Matije Cveka 'Praviš me ludim' te izborio prolaz u TOP 7.

Razgovarali smo s Arminom o tome kako se osjeća nakon što je prošao međusedam najboljih kandidata koji imaju priliku postati nova zvijezda i dobiti ljetni hit Tončija Huljića .

"Osjećam se superuzbuđeno i sretan sam što nisam morao pjevati a capella, nego sam direktno prošao u TOP 7", rekao je Armin za RTL.HR te dodao da je zadovoljan svojom izvedbom.


Izazovna pjesma

"Sretan sam kako je sve ispalo. Nisam prezadovoljan jer smatram da može bolje uvijek... Bio je ovo izazov od pjesme", kazao je 27-godišnji Arminte priznaoda je pjesma bila zahtjevna.

"Komentari su bili super. Bio sam jako zadovoljan, zaista.Reakcije žirija su bile jako pozitivne, meni se pjesma generalno svidjela, i dao sam dosta energije da je izvedem. Pjevanje konstantno traje, malo je prostora za dah, visok tonalitet... Pjevač koji kida kako pjeva, dosta izazova, ali najzabavniji dio je prilagođavanje pjesme sebi i sebe pjesmi, to mi je bio cilj."


Najavio novi izazov

Armin Malikić

Ovaj glazbenik i apsolvent medicine iz Tuzle kaže da natjecatelje koji su s njim prošli u TOP 7 – a to su Lina Pejovska, Ivan Vidović, Filomena Puljiz, Lucijan Janko Krnic, Tara Bičević, Danilo Stankić, Dženana Manov, Armin Malikić, Dominik Heštera i Andrea Kadić –ne vidi kao konkurenciju.

"Trudim se da ne gledam nikog kao konkurenciju, ali realno, sve je moguće. Svatko ima tu želju i naravno da slušamo jedni druge, promatramo i procjenjujemo. Ne znam, Andrea ima odličan vokal, Lina također, Ivan je dosta samopouzdan, radi i mnogo se trudi... To se isto gleda", kaže pjevač te najavio:

"U TOP 7 bih volio otpjevati neku baladuili neku pjesmu koju nisam imao priliku prije pjevati. Želim opet neki izazov, ali vjerujem da će biti zabavno."

Kojom će se pjesmom predstaviti ovog puta, ne propustite gledati u novojepizodiemisije 'Zvijezde - ljetni hit' u subotu u 20:15 na RTL-u!