Play ponuda
Play ponuda
Džon Gečević

„Dao sam sve od sebe, i dobro i loše…“

'Zvijezde' je napustio simpatični roker zanimljivog imena, ali kući nije otišao razočaran jer je u showu nadmašio svoja očekivanja.

Image
Press/ 30.5.2017. u 20:00
Play ponuda

Ne, to što ste čuli u jučerašnjoj epizodi nije bio Caleb Followill, vokal američke rock grupe Kings of Leon, već naš fenomenalni Džon Gečević! Mladi talent briljirao je u prvoj izvedbi i time osvojio 5 glasova, ali na drugoj izvedbi ga sreća nije pratila. Pjesmom 'Time after time' Cindy Lauper, osvojio je jedva dva boda, što nije bilo dovoljno za prolaz. Što je pošlo po zlu?

„Bio sam sretan jer sam dobio pjesmu Cindy Lauper, ali na kraju su presudile tehničke stvari i moja nesigurnost i eto, završilo je kako je moralo. Razmišljao sam, da sam za nijansu bio bolji, možda bi bilo drugačije, ali nema smisla razbijati glavu s time što bi bilo kad bi bilo jer od toga više nemam ništa“, priznaje Džon koji show pamti samo po dobrim stvarima.

„Od početka sam imao niska očekivanja. Znao sam da mogu nešto pokazati i da imam glas, ali cilj mi je bio samo da dođem pred publiku da mogu osjetiti taj osjećaj kada se publika digne na noge. Generalno sam zadovoljan jer sam showu dao sve od sebe, u svakom smislu, i dobro i loše“, iskreno je izjavio Gečević, koji je siguran u svoje sposobnosti i već ima pretrpan raspored za ovo ljeto

„Bio sam u školi pjevanja 'Husar i Tomčić' te sam tamo pobijedio tremu, dobio sigurnost u svoj nastup, usavršio vokalne tehnike i preko toga uletio u ansambl koji uglavnom izvodi duhovne rock mjuzikle. U jednom mjuziklu igram i glavnu ulogu te se nastupi održavaju ovog ljeta u Zagrebu, Karlovcu i vjerojatno Splitu. U međuvremenu sam dobio ulogu i u predstavi 'Gospoda Glembajevi' na Dubrovačkim ljetnim igrama“, prepričava uzbuđeno Džon i priznaje kako se stalno nešto novo događa i to mu se sviđa.

Iako se vidi u glazbi, još uvijek ne zna točno na koji način, a velika mu je želja nastupati i po dječjim bolnicama i uveseljavati djecu. Džon za sebe priznaje da ponekad zvuči malo sladunjavo, ali on jednostavno želi utjecati pozitivno na ljude, a show će najviše pamtiti upravo po lijepim druženjima s novim prijateljima.

„Pamtit ću druženja, pamtit ću poznanstva i to sam pokušao objasniti svima s kojima sam se tamo zbližio. Stavite na stranu show i cijenite ovo što se dešava među nama, cijenite ova druženja jer će vam to trajati cijeli život. Sada imam širu bazu prijatelja i to mi je iznad svega“, zaključio je Džon i time raznježio mnoge.

Njemu svakako želimo puno sreće u budućim planovima i da izdrži radno ljeto, a vi 'Zvijezde' ne propustite večeras od 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Play ponuda

Više s weba