Ostalo

Dominik ide u TOP 10! 'Trebalo mi je nekoliko minuta da shvatim da to nije šala i da ozbiljno ulazim u...

27-godišnjak iz Hercegovca pored Bjelovara u audicijskoj emisiji oduševio je izvedbom pjesme 'Sreća' grupe Songkillers, koju je odsvirao na gitari.

RTL.hr
08.06.2019 12:00

Simpatični Dominik Heštera s 20 godina odlučio je iz svog mjesta otići u Rijeku i svirati na ulici. To mu je promijenilo život i otvorilo brojne glazbene ponude. Svirajući je upoznao i svoju suprugu s kojom je nedavno dobio kćer, a da je ovo njegova godina iz snova, svjedoči i prolazak u top 10!

''Iskreno, nisam očekivao prolazak u top 10, konkurencija je zaista bila jaka, ali djelić menepriželjkivao je to'', iskreno priznaje, dodavši da su ga pomalo iznenadile i tako dobre kritike članova žirija. ''Nemam neke posebne pohvale ili kritike koje bih naglasio. Zaista sam im zahvalan na njihovom mišljenju''.

Dominik spominje i brojne poruke koje je dobio nakon prvog nastupa, ''Komentari nakon prvog nastupa u showu su bili zaista puni pozitive i oduševljenja. Obitelj je bila presretna, prijatelji u pozitivnom šoku. Na društvenim mrežama stizali su komentari puni bodrenja i ponosa''.

U trenutku kad je doznao sretnu vijest o prolasku među deset najboljih, nalazio se u društvu supruge i njezinih roditelja. ''Da sam prošao u top 10 otkrila mi je supruga. Tog trenutka zapitao sam se kako je moguće da ona zna prije mene i je li ovo neka šala. Trebalo mi je nekoliko minuta da shvatim da nije šala i da ozbiljno ulazim u sljedeći krug. Odmah smo morali proslaviti'', prisjeća se.

Budući da svira i pjeva na ulici, njegov zaštitni znak je akustična gitara. Upravo s njom pojavio se i na pozornici 'Zvijezda', a otkrio je i može li zamisliti da nastupa bez nje: ''Čak bih se i mogao zamisliti bez gitare prilikom nastupa. Zapravo mislim da bi mi to omogućilo da se napokon opustim i napravim atmosferu, ako bi to bila neka življa pjesma''.

Natjecanje u 'Zvijezdama' smatra jednim potpuno novim iskustvom, prepunim zezancije, glazbe, druženja i novih prijateljstva. ''Nadam se da ta sjećanja neće izblijedjeti jer nam je stvarno bilo zabavno sve te dane. Svakako jedna nova stepenica u životu i podizanje samopouzdanja. Atmosfera na setu bila je genijalna. Zaista smo se lijepo proveli, pjevali, družili, a prijateljstva su i dalje tu te smo i u kontaktu''.

Nastup u 'Zvijezdama' za Dominika će biti samo uvertira u radno ljeto na obali, a ne krije da bi volio surađivati i s kandidatima iz showa': ''Naredna četiri mjeseca bukirani su mi šest dana tjedno nastupima u Opatiji i to je moje vrijeme u godini kada najviše uživam, iako je naporno. Ako bude neka prilika za suradnju s nekim od glazbenika ili dosadašnjih kandidata, vrlo rado bih pristao''.

A svih top 10 kandidata gledajte ove subote u 20.15 na RTL-u!