Ostalo

Filomena ide u TOP 10! 'Još tijekom svog nastupa sam mislila da idem dalje'

Filomena Puljiz, kao i većina kandidata, želi postati najveća regionalna zvijezda i rasprodavati koncertne dvorane

RTL.hr
08.06.2019 16:09

Filomena Puljiz 20-godišnjakinja je iz Solina, koja je svojom izvedbom velikog hita 90-ih 'Ne traži ljubav' grupe E.T. rasplesala je cijeli studio i podignula sve članove žirija.

"Najveći je problem prevelika želja i ambicija. Samo 'skulirati' i sve će biti na svome mjestu", komentirao je Tonči Filomeninu samouvjerenost, koja je ipak osvojila Đuru: "Ovo je prva točka koja me stvarno dignula!", pohvalio je Đuro Filomenine plesne pokrete uz koje je i sam zaplesao.

Filomena se trenutačnopriprema za upis na Muzičku akademiju, a osim glazbe, strasti su joj ples i gluma. Upravo ona je među 60 kandidata iz audicijskih emisija odabrana za prolazak u TOP10, a to je nije nimalo iznenadilo.


' Spremna sam žrtvovati društveni život'

Image 3656831 (auto)

"Da, već tijekom svog nastupa mislila sam da idem u TOP 10. Lijepo je navesti ljude na ples i zabavu, tako da hvala Đuri na komentaru. Moji prijatelji su se iznenadili viješću da idem daljei zbog toga su se jako razveselili", kaže Filomena koja smatra kako se do cilja može doći samo napornim radom.

"Spremna sam žrtvovati društveni život jer mislim da se do cilja može samo uz red, rad i disciplinu, što znači da nema prostora za pijanke i partijanje", objašnjava 20-godišnjakinja, koja se uz pjevanje bavi plesom i glumom te bi voljela upisati glazbenu akademiju.


'Moj život je pjevanje'

Image 3656833 (auto)

"Svakako ću je upisati bez obzira na 'Zvijezde'. Nije mi teško odricati se izlazaka i društvenog života zbog glazbene karijere jer moj društveni život je pjevanje", objašnjava ambiciozna 20-godišnjakinja kojoj je u svemu najveća podrška mama, koja dolazi na sve njezine nastupe. "Svi oko mene su mi podrška i sretni su zbog prolaska u TOP 10", dodaje.


Želi snimiti svoju pjesmu

Filomena Puljiz (20) iz Solina

Filomena pleše balet i latino plesove, što će joj zasigurno biti adut tijekom scenskog nastupa u showu. "Koreografiju nisam posebno osmišljavala, to mi je dođe samo od sebe. To ili imaš u sebi ili nemaš", kaže ova mlada umjetnica te dodaje kako nije zanemarila ples zbog pjevanja. "Jednostavno sam se fokusirala na svoj glavni i najdominantniji talent, a to je pjevanje", objašnjava Filomena te dodaje kako, bez obzira na to hoće li nakon nastupa proći dalje, planira i dalje biti maksimalno fokusirana na svoju karijeru.

"Moj najveći plan i prije i nakon 'Zvijezda' bio je snimiti autorsku pjesmu", zaključuje.

Show 'Zvijezde - ljetni hit' gledajte večeras od 20.15 na RTL-u!