Play ponuda
Play ponuda
ZAVIRITE U BACKSTAGE!

Gina Victoria Damjanović u pauzama snimanja 'Zvijezda' pronašla zanimljiv hobi

Pjevačica je stanke tijekom snimanja showa iskoristila za pripreme, druženje s kandidatima, ali i za eksperimentiranje.

Image
Press/ 27.5.2017. u 18:00
Play ponuda

U pauzama snimanja glazbenog showa 'Zvijezde' mlada Bračanka Gina Victoria Damjanović, poznatija kao vokalistica popularne eketro-akustik grupe 'Detour', pronašla je svoj način kako ubiti dosadu.

"Dani na setu su radni, a pauze najčešće koristim za pripreme, druženje s kandidatima, ali i eksperimentiranje s novim frizurama.", kazala je televizijska voditeljica Gina, koja je u backstageu kandidatima potpora, a svojim originalnim odjevnim kombinacijama, otkačenim frizurama i slatkim zaraznim osmjehom oduševljava gledatelje.

"Smatram da bavljenje glazbom podrazumijeva i kreativnost u stvaranju vizualnog identiteta. S frizurama volim eksperimentirati, mojoj Katici Topić i meni uvijek padaju neke lude ideje napamet, a ona voli reći da se od moje kose stvarno svašta može napraviti. Od rane mladosti zapravo njegujem pomalo 'edgy' stil, volim miksati jake printeve i vintage kombinirati s modernim. Od srca podržavam i hrvatske dizajnere i često nosim njihove kreacije.", objašnjava Gina, koju smo uspjeli 'uhvatiti' kako se zabavlja u pauzama.

Image

Gina Victoria Damjanović u pauzama snimanja 'Zvijezda'

Fotogalerija
Image

Gina Victoria Damjanović u pauzama snimanja 'Zvijezda'

Fotogalerija

Osim što simpatična Bračanka bodri natjecatelje, pjevačica i voditeljica oduševljava svojim frizurama i besprijekorno savršenom kosom, a kako to izgleda u backstageu, pogledajte sami u fotogaleriji.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Martina za RTL.hr o pobjedi u 'Večeri za 5 na selu' i novim prijateljstvima: 'Poziv za Nikolu i dalje vrijedi'

Play ponuda

Više s weba