Play ponuda
Play ponuda
Nisu ušli u top 10 kandidata

Hrvatski Johnny Cash i vojnik ratne mornarice napustili 'Zvijezde'

Na putu prema tituli najbolje pjevačke zvijezde za dvojicu natjecatelja bilo je previše prepreka. Sandro Bjelanović i Petar Nižić u utorak navečer napustili su show 'Zvijezde' nakon pjevačkog okršaja s još desetero vrlo talentiranih kandidata.

Image
Press/ 30.5.2017. u 23:15
Play ponuda

Vrlo simpatični Sandro pred žirijem showa otpjevao je vrlo emotivnu pjesmu „Hurt“ Johnnyja Casha, no svojom interpretacijom nije uspio tu emociju prenijeti i žiriju jer je, kako kaže Massimo, momak premlad da bi shvatio.

Image

Četrnaesta epizoda 'Zvijezda'

Fotogalerija
Image

Četrnaesta epizoda 'Zvijezda'

Fotogalerija

„Ti znaš o čemu govori ova pjesma? Pretpostavio sam da ne znaš… Jer kako možeš odabrati ovu pjesmu, a ne možeš je razumjeti jer je tematika teška. Ne mogu ti povjerovati jer je pjesma puna crnila. Zbog toga sam ti dao tri boda“, izjavio je Massimo pomalo razočaran Sandrovim nastupom jer je od momka iz Novske očekivao više. Baš kao i Remi

„Ja sam ti povjerovala u jednom trenutku. Na početku pjesme… Međutim, neki kandidati nisu pokazali ni E od emocija na pozornici, a ti si „bio unutra“. Zato je moja ocjena sedam…“, ohrabrila je Remi Sandra svojom ocjenom, no to nije bilo dovoljno za prolaz. Sandro je s ukupno 28 bodova, koje je dobio od žirija, bio na posljednjem mjestu na tablici, dok je ispred njega bio Petar sa svega tri boda više. Ovaj Splićanin otpjevao je pjesmu „I'm yours“ Jasona Mraza, no sugrađanku Maju baš i nije previše oduševio.

Image
Foto:
Image

„Osjećala sam da si imao veliku tremu. Dala sam ti tri. Što je? Bi li vi dali novac za njegov koncert?“, pitala je Maja ostatak žirija koji je ostao iznenađen tako niskom ocjenom.

„Ja bih i platio i došao na komncert! Pjevački sam vidio da si, Petre, uživao. Nisi se ufurao i glumio, pjevao na silu. Publiku se ne može puno lagati, skoro pa nikako. Ti si bio svoj! Zato sam ti dao osam“, kazao je Tony, no ni s tako visokom ocjenom nije puno pomogao Petru. Da je kojom prilikom netko od članova žirija Petru dao bod više, on i Sara Andrić išli bi u duel jer bi oboje imali isti broj bodova – 32. Ovako je Petar napustio show zajedno sa Sandrom…

Image
Foto:
Image

Svaki natjecatelj je mogao prikupiti maksimalno 50 bodova. Najbliža toj brojci bila je Marija Barišić s 46, zatim Jessica Atlić McColgan s 44 te Miro Lozar s 43 boda.

Već sutra, u srijedu, 31. svibnja deset najboljih natjecatelja traži prolaz u novi krug. Ne propustite pogledati novu epizodu 'Zvijezda' u 20 sati samo na RTL-u! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TO NE ŽELIMO PROBATI

Muškarci u mukama! Ovakav izazov nisu očekivali: 'Počela mi curiti slina od boli'

Play ponuda

Više s weba