Ostalo

Ivan iz showa 'Zvijezde - ljetni hit' u petak nastupa u Rovinju na velikom slavljeničkom koncertu, a...

Finalist showa 'Zvijezde - ljetni hit', Ivan Vidović, nakon nastupa s Ninom Badrić krajem srpnja, nastavio je radno provoditi ljeto

RTL.hr
07.08.2019 14:03

Dok većina ljudi ljetne dane voli provoditi u dubokoj hladovini i s osvježavajućim pićem nadohvat ruke,marljivi finalist showa 'Zvijezde - ljetni hit' , Ivan Vidović , posljednjih dana svake večeri svira i pjeva na gažama u Rovinju. Mladog Metkovcastoga je lokalna radiopostaja Rovinj FM pozvala da nastupi na koncertu povodom proslave njihova četvrtog rođendana.

Ivan će uz brojne etablirane bendove nastupiti sa svojim prvim singlom 'Čuvar pobjeda' , a za RTL.TV kazao je kako je iznimno počašćen što će nastupiti na proslavi rođendana jedne od najslušanijih radiopostaja u Istri .

Ivan Vidović

Još uzbudljivije stvari mladog Ivana očekuju sljedeći tjedan, kada se vraća u Zagreb kako bi snimio svoju drugu pjesmu! Kako će se pjesma zvati i kojeg će žanra biti, čitajte uskoro na RTL.TV-u , a ako trenutno uživate u Istri, ne propustite Ivanov nastup u petak nakon 21 sat na Staroj željezničkoj u Rovinju.