Ostalo

Ivan Vidović ide u TOP 10!: 'Prvi su saznali roditelji, čak i prije mene. Ta će mi scena zauvijek ostati...

Iako je dobio komplimente od žirija za svoj talent i izvedbu, ne znači da se za novi nastup nije morao opet pripremati

RTL.hr
07.06.2019 09:00

Ivan Vidović u showu'Zvijezde - ljetni hit' predstavio se pjesmom 'Još uvijek sanjam da smo zajedno' svog idola Toše Proeskog te dobio ovacije članova žirija, koji su podignuli svoje stolce već nakon prvog stiha.

''Imaš lijep glas i odlično barataš vokalom, imaš pet stolaca i uzet si u ozbiljno razmatranje'', otkrio mu je Tonči Huljić . A prije nego što se fokusirao na glazbenu karijeru, Ivan je proveo godinu dana na vojnoj obuci te je postao profesionalni vojnik. Kad je shvatio da to nije ono što želi u životu, počeo raditi na vlastitim obradama popularnih pjesama. Danas je svojevrsni influencer, mlada glazbena nada, ali i kandidat koji je ušao u top 10!


'Audicija je prošla jako dobro i komentari žirija bili su obećavajući'

"Bio sam presretan kad su me nazvali! Osjetio sam veliko olakšanje te sam u svemu tome vidio veliku priliku da se pokažem široj javnosti. Iskreno, očekivao sam prolazak dalje. Audicija je prošla jako dobro i komentari žirija bili su obećavajući, tako da sam polagao velike nade u top10", kaže Ivan iskreno.

Ipak, imao je malu tremu. Pa postojala je ta neka pozitivna nervoza ili trema koja je prisutna prilikom svakog nastupa, ali u meni je prevladavao osjećaj sreće i uzbuđenosti što sam dobio priliku ući u idući krug natjecanja. Bio sam vrlo ponosan na sebe zbog činjenice da je na ovu sezonu bilo prijavljeno jako puno kandidata... Štoviše, 23 kandidata je na audicijama imalo svih 5 stolaca, a 19 kandidata je dobilo 4 stolca. Stvarno sam bio ponosan", kaže oduševljeno.


'Za top 10 sam se, iskreno, najviše pripremao mentalno'

Pročitajte još
Ivan Vidović oduševio je žiri showa 'Zvijezde - ljetni hit'!

Otkriva i kako su drugi prije njega saznali te slavili što ide dalje. Prvi su saznali roditelji, čak i prije mene, jer je produkcija nazvala njih da mi jave sretne vijesti. Ta scena će mi zauvijek ostati u sjećanju... drago mi je što su mi tako dobru vijest prenijeli najbliži", prepričava te priznaje da mu je prolazak bilo teško slaviti. S obzirom na to da su mi baš tad bili ispitni predrokovi, većina mojih prijatelja bila je zauzeta učenjem... Ali, Bogu hvala, za ovakve stvari uvijek se nađe iznimka tako da sam prolazak dalje slavio nekoliko dana, svaki dan s drugim prijateljem", kaže Ivan.

Iako je dobio komplimente od žirija za svoj talent i izvedbu, ne znači da se za novi nastup nije morao opet pripremati. Za top10 sam se, iskreno, najviše pripremao mentalno. Želio sam biti načisto s tim kako se predstavljam, na što pristajem, a na što ne... Odlučio sam da moram ostati svoj bez obzira na to što se dogodilo i da ću, čak i u slučaju da show ne prođe najbolje, nastaviti raditi na izgradnji glazbene karijere. Znao sam da će nastup u top 10 i u eventualnim daljnjim fazama biti medijski puno više popraćen od audicija i da time dobivam priliku pokazati se ne samo publici, nego i ljudima iz glazbene industrije", zaključuje naposljetku.

A kakav će biti njegov novi nastup u top 10, pogledajte ove subote od 20.15 na RTL-u!