Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ODABIR PRAVE PJESME

Kandidati biraju pjesme zajedno sa stručnim timom

S obzirom da se mnogi pitaju tko to kandidatima bira pjesme u showu 'Zvijezde', odgovor smo potražili kod voditeljice projekta, producentice Marije Jelene Zen i uvjerili se da su kandidati u dobrim i sigurnim rukama.

Image
Press/ 31.5.2017. u 10:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Pjesme bira tim vokalnih trenera i producenata zajedno s natjecateljem. Kada se bira pjesma, uzima se u obzir već i ono što su napisali na prijavnici – kakvu glazbu slušaju, što vole pjevati, ali se isto tako pjesme prilagođavaju njihovim vokalnim sposobnostima“, objašnjava Zen. A iako ponekad ne izgleda pošteno da netko pjeva omiljenu pjesmu, a drugi kandidat, pak ne, tome nije baš tako.

„Ponekad kandidate treba gurnuti malo i preko njihovih granica kako bi sami sebi dokazali da mogu više, a katkad ih je potrebno i izbaciti iz njihove sigurne zone kako bi se ispitala njihova prilagodljivost i općenito nastupanje pod stresom“, kazala je glavna producentica showa.

Stoga ,kada se sljedeći put zapitate zašto neki kandidat pjeva određenu pjesmu i mislite da ju je dobio nasumičnim odabirom, to je daleko od istine, jer iza svakog natjecatelja stoji cijeli stručni tim.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba