Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Srijeda u 20 sati!

Kandidati će prvo rasplesati, a onda i rasplakati žiri!

Žiri će večeras imati pune ruke posla kod ocjenjivanja jer će pred njih stati pjevači koji će ih svojim izvedbama natjerati da puste suzu, da se naježe, da ustanu sa svojih crvenih stolica kako bi zaplesali, zapljeskali, ali i zagrlili kandidate. No, netko od njih deset mora napustiti show...

Image
Press/ 31.5.2017. u 16:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U potrazi za novom glazbenom zvijezdom, Massimo, Remi, Tony, Maja i Fox preslušali su stotine pjevača amatera, a samo je njih deset dobilo potvrdu da su među najboljima. No, samo je jedan pobjednik koji će osvojiti titulu pjevačke senzacije i album s Dallas Recordsom. Kroz petnaest epizoda showa 'Zvijezde' kandidati su se međusobno zbližili, a žiri još uvijek ne može sa sigurnošću i jednoglasno odlučiti tko odlazi u finale, stoga će večerašnje eliminacije biti teške za obje strane.

Image
Foto:
Image

Svih deset natjecatelja odlični su pjevači i više-manje dobri plesni izvođači koji se silno trude osvojiti žiri i scenskim nastupom. Jedna od njih je i Jessica AtlićMcColgan koja će namjerno skinuti cipele s visokom potpeticom na početku svog nastupa uz pjesmu „Čuvaj me“ glupe Pavel i tako pokušati osvojiti pokoji bod više od žirija. Tonyja će se taj potez simpatične 17-godišnjakinje jako dojmiti.

„I ja volim takve situacije bježanja od gabarita formalnosti. Pa ću ja isto pobjeći od formalnosti i zagrliti ovo prekrasno biće“, kazat će Tony koji će se svojom crvenom stolicom spustiti „u podzemlje“ kako bi zagrlio Jessicu.

I Zagrepčanka Sara Knežević će, pjevajući „Jolene“, natjerati Maju da se digne sa stolice i gromoglasno zaplješće djevojci na vrhunskoj izvedbi. „Ovo je standing ovation jer si izazvala sve što si mogla u meni. Jer si se napokon opustila na pozornici i zaplesala. Pokazala si i tu mladost koju Massimo toliko čeka u ovom showu jer te proziva da si preozbiljna. Mislim da si stvarno uživala. Bravo!“, kazat će lijepa crnokosa članica žirija koja će pak pustila suzu i dok će vrlo energična Bernarda Bobovečki, za koju Maja ne krije da joj je favorit, pjevati klasik „House of the rising sun“.

Image
Foto:
Image

„Meni su se opet oči zasuzile… S tobom osjećam neku konekciju a da nije samo glazbene prirode, već na razini duše. Puna si naboja, bijesa… Ganeš me do suza jer imaš puno toga za reći“, otkrit će Maja mladoj Brođanki prilikom ocjenjivanja.

Ne sumnjamo da će žiri nagraditi kandidate s nekoliko desetki, no još uvijek traje proces eliminacije. Netko će večeras napustiti show. Tko će to biti, doznat ćemo u novoj epizodi 'Zvijezda' u 20 sati na RTL-u! 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽIVJELI MLADENCI!

Zaljubljena Ana: 'Bila je to ljubav na prvi pogled, a ove godine imat ćemo svadbu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba