Ostalo

Lucijan o prolasku u TOP 7: 'Zaboravio sam riječi pjesme, ali sam to isfurao na sprdanciju. Treba se snaći'

U TOP 7 Lucijan je prošao zajedno s Ivanom, Filomenom, Arminom, Linom, Andreom i Dženanom

RTL.hr
11.06.2019 09:00

Lucijan Janko Krnić, 23-godišnjak iz showa 'Zvijezde - ljetni hit', ovog je vikenda nastupom među TOP 10 kandidata izborio prolaz u polufinale, točnije jedan je od sedam kandidata koji i dalje imaju priliku postati nova zvijezda i dobiti ljetni hit Tončija Huljića.

S Lucijanom smo razgovarali nakon prolaska u TOP 7, koji je izborio pjesmom te a capella nastupom. Lucijan je tako pred žirijem izveo pjesmu Georgea Ezre 'Shotgun', a za svoj nastup dobio je 20 bodova. Tijekom nastupa malo se pogubio u riječima pjesme, ali se brzo vratio pamu žiri to nije zamjerio.


Huljić oduševljen: 'Ti si stvoren za binu!'

Iako je dobio sve četvorke od članova žirija, Lucijan kaže kako je ocjenama pozitivno iznenađen. "Iskreno, mislio sam da ću dobiti jedinice", kaže te nastavlja,"Za nastup za TOP 10 pripremao sam se tako da sam dan prije naučio pjesmu koju ću izvoditi jer uz posao i druge stvari kojima se bavim, nisam imao vremena."

U TOP 7 Lucijan je prošao zajedno s Ivanom, Filomenom, Arminom, Linom, Andreom te Dženanom, a otkrio je i koga smatra najvećom konkurencijom. "Ivana, čini mi se da on nekako ima sve ono što se u ovom showu traži", zaključuje Lucijan.

A nastupe TOP 7 kandidata gledajte i ove subote od 20.15 na RTL-u!