Play ponuda
Play ponuda
Zaljubljeni par

Luciju i Erica spojila je glazba

Ovaj simpatični dvojac sve je oduševio kada je na audiciji odsvirao i otpjevao popularni hit 'Shape of you'. Tada su oboje prošli u top 60, ali onda im se zvjezdani put razišao.

Image
Press/ 29.5.2017. u 20:00
Play ponuda

Lucija Đaković i Eric Vidović zajedno su skoro 9 mjeseci, a već se tako dobro slažu i međusobno podržavaju. Iako Lucija nije prošla u top 21, ona kaže kako joj nije žao te joj je važnije da je njezin dečko prošao dalje. „Nije mi žao što ja nisam prošla jer je Eric prošao i to mi je jako drago. On je umjesto mene i za nas oboje išao dalje. Da je on ispao, bilo bi mi jako žao jer smatram da je bolji od mene“, priznala je Lucija koja sebe ipak više vidi u medicini nego u glazbi.

Iako je u glazbi odmalena i često nastupa po gradskim i školskim priredbama, Lucijina prva ljubav je ipak medicina. „Planiram ići kasnije na medicinski fakultet i pronašla sam se u medicini, ali volim i glazbu. Smatram da mi je glazba plan B i to više vidim kao nekakav hobi. No, ako se ukaže neka dobra prilika, nikad se ne zna“, napominje Lucija i nastavlja „Mislim da Eric ide super putem i odlučno mu ide, ali ja se ipak držim knjige“, u šali je nadodala.

Za razliku od Lucije, Eric sebe vidi isključivo u glazbi i sa svojom gitarom, naravno! Kao što je i žiri primijetio, tako i on sam priznaje da mu je gitara zaštitni znak i bez nje je nesiguran. „Naviknut sam na gitaru i stvarno mi je to zaštitni znak i neka vrsta zaštite od treme na sceni. Čudno se osjećam bez gitare jer oduvijek nastupam s gitarom i dosta dobro sviram, čak sam bio i prvak države u gitari“, ističe Eric koji se glazbom bavi od malih nogu te često nastupa po školskim i gradskim priredbama, ali i državnim i međunarodnim natjecanjima.

Iako nije uspio proći u top 12, Eric ne žali jer je mnogo toga naučio u ovoj emisiji koja mu je samo pomogla da se dalje pokrene u profesionalnije glazbene vode.

Eric trenutno pohađa srednju farmaceutsku školu, ali priznaje kako mu je glazba ipak puno draža. „Definitivno se vidim u glazbi i imam puno planova što se tiče glazbe. Zanimljiva je farmacija, ali nije to to, nije to u čemu sam najbolji. Više se vidim u glazbi i to mi je zanimljiviji život“, ističe Eric kojemu je glazba donijela još jednu veliku stvar – ljubav!

Naime, Eric i Lucija su se upoznali na talent showu koji inače organizira Lucijina škola zajedno s gradom Koprivnicom, a spojila ih je profesorica glazbenog.

„Erica je pozvala moja profesorica iz glazbenog da svira gitaru jer nam je falio gitarist. Ta ista profesorica je i mene prijavila na talent show i onda smo se upoznali na probi i znate kako to već ide dalje,“ ispričala je Lucija i nakon nekoliko mjeseci Eric i ona su bili u vezi. Iako oboje vole reći kako ih je glazba spojila, Lucija ipak kaže kako je za to više zaslužna njezina profesorica glazbenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Bez obzira na to tko je zaslužan za njihovu ljubav, ovaj slatki srednjoškolski par ima cijeli život pred sobom i mnogo uzbudljivih stvari ih još čeka. Ericu želimo sve najbolje u glazbenoj karijeri, a Luciji sve najbolje s ispitima!

Ostale 'Zvijezde' ne propustite pogledati već večeras od 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV I DALJE CVJETA

Zoran i Suzi za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'Ponekad ja čupam travu, a on pere veš'

Play ponuda

Više s weba