Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DRAMATIČNA ISPOVIJEST!

Maja Bajamić prvi put javno progovorila o teškom životnom razdoblju

Pjevačica i članica žirija 'Zvijezde' Maja Bajamić u mlađim je danima patila od teškog oblika astme i mnogo puta bila hospitalizirana. Sada je javno progovorila o toj teškoj životnoj situaciji.

Image
Press/ 31.5.2017. u 20:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rođena Splićanka sa zagrebačkom adresom Maja Bajamić svestrana je pjevačica, koja je progovorila o najtežem životnom razdoblju. Samo za RTL ispričala je sve o teškoj životnoj situaciji s kojom se borila u  mlađim danima.

„Kao dijete bila samo jako boležljiva, imala sam astmu, pa tako dok su svi trčali i skakali vani, ja ne bih mogla jer mi ne bi bilo dobro, zato sam pjevala i tako sam utažila svoj temperament“, započela je svoju ispovijest Maja, koja je otkrila da je patila od astme već u petoj godini.

S ovom kroničnom upalom dišnih puteva pjevačica se borila deset godina te priznaje da ju je sama ta bolest potpuno osvijestila, jer je kao dijete poželjela biti medicinska sestra, što je u konačnici i završila.

„Zahvaljujući toj bolesti, postala sam veliki borac. S time sam živjela i svoju priču nikada nisam htjela dijeliti sa svojim vršnjacima. Jasno se sjećam tog perioda, bilo je to teško razdoblje, uvijek sam pronalazila alternative da nadoknadim trčanje u prirodi“, objašnjava pjevačica te dodaje kako je baš zbog astme naučila o odgovornosti, ali i razvila svoje socijalne i liderske vještine, odnosno drugim riječima, zahvaljujući toj slabosti, ona je jačala.

„Osim što sam uvijek morala nositi sve potrebne lijekove,  znala sam navući inhalaciju na špricu u šestoj godini života. Bio je to period mog života u kojem mi je najveća podrška bila majka, koja je provela neprospavane noći kraj mene, kako mi se ne bi nešto dogodilo“, kazala je pjevačica, koja je morala spavati na tri, četiri jastuka zbog kašlja ili teškoća s disanjem.

U ovom bolnom razdoblju, glumica je pronašla spas u glazbi. „Glazba me oslobađala, a osim što sam vježbala doma, nakon posjeta bolnici i nakon što bih primila dobila injekciju, otišla bih na dječji festival“, dodaje 25- godišnja Maja, koja tek danas shvaća koliko je njezina ljubav prema glazbi bila velika.

Uz sve, Maja se od malena bavila sportom, iako joj to doktori nisu preporučivali. Počela je s plivanjem, pa je dvije godine trenirala odbojku, a završila je s judom. S obzirom na to da je astma bolest koju ljudi ili prevladavaju ili nastave živjeti s njom, Maja je u 15. godini odlučila uzeti život u svoje ruke i tada je ostvarila najveću želju i počela se baviti judom. Upravo je taj sport bio prekretnica u Majinom životu jer je pjevačica baš zbog njega uspjela preboljeti astmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„U trenutku kada sam počela trenirati judo, nestala je astma. Izazvala sam tu bolest i sebe samu i pobijedila sam, a moja je obitelj ostala iznenađena. Sedam godina sam trenirala i to me oslobađalo, a najveći uspjeh je što sam uspjela pobijediti ovu tešku bolest“, zaključuje talentirana pjevačica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Nevenka oduševila, malo falilo do 40 bodova: ‘Sve je bilo super, ali dajem priliku i ostalim curama’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba