Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TO JE MENTALNA ČVRSTOĆA!

Maja, Remi i Massimo nikad nisu imali tremu pred nastup!

Iako je strah od javnog nastupa normalan i prirodan osjećaj s kojim su se sretale tisuće poznatih pjevača, neki članovi žirija 'Zvijezde' imaju drukčiju priču.

Image
Press/ 31.5.2017. u 16:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dok većina ljudi osjeća nelagodu pri pomisli na javni nastup, izvrsni glazbenici i članovi žirija showa 'Zvijezde', Maja Bajamić, Mirela Priselac Remi i Massimo nikada nisu imali tremu.

Remi, pjevačica glupe Elemental ispričala nam je da ona osjeća uzbuđenje umjesto treme.

„Ne mogu reći da imam tremu prije nastupa već bih prije taj osjećaj nazvala uzbuđenjem. U trenutku kada dođem na pozornicu, shvatim da je pjevanje moj poziv i da sam ja za to stvorena“, kazala je simpatična Remi.

Sličan osjećaj ima i članica žirija Maja Bajamić, koja uvijek uživa na pozornici.

„Nikad nisam imala tremu, a nemam je niti danas. Imam samo adrenalin koji me svaki put vrati u djetinjstvo, tada sam ja tada mala Maja koja može trčati livadom i disati punim plućima“, objašnjava simpatična Splićanka, koja to uzbuđenje opisuje kao nekim alter egom koji često glazbenici i spominju.

„Esencija mene izlazi na pozornici i tada ne postoje neki socijalni okovi – ne brine me tko me gleda i što misle o meni. Ja sam u stanju biti metaforički ogoljena pred publikom, toliko se uživim. Tada znaš da si najjači, nema razmišljanja“, zaključuje članica žirija 'Zvijezda'.

S druge strane, čovjek posebnog osebujnog glasa, nagrađivani glazbenik Massimo, osjeća se čudno dan prije koncerta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Nekad sam se krivo izražavao, nemam klasičnu tremu, koja zaustavlja i remeti nastup. Imam samo enormnu proizvodnju adrenalina, ajmo reći cijeli dan pred koncert. Jednostavno, moja nadbubrežna žlijezda proizvodi ogromnu količinu adrenalina koju je teško podnijeti. Čudno se osjećam pred koncert, ali imam svoje rituale kojima to uspijem odagnati, imam izvrsnu vibraciju s bendom gdje osmijeh puno stvari rješava. Osmijeh je vrlo važna stvar“, zaključuje glazbenik, koji se godinama nalazi na vrhu lista najljepših vokala domaće estrade.

Ovaj zanimljivi trio dio je žirija glazbenog showa 'Zvijezde', koji možete pogledati večeras u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OVDJE JE GUSTO!

MISTERIJ STRASTVENE NOĆI! Hrvoje za RTL.hr otkrio što se dogodilo između njega i Dragane: 'Ona zna po što je došla'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba