Play ponuda
Play ponuda
U ZDRAVOM TIJELU, ZDRAV DUH!

Mudri lisac samouvjereno: 'Mogao bih uhvatiti Phelpsa!'

Izdavač, menadžer, producent, novinar, vlasnik izdavačke kuće Dallas Records i posljednjih mjeseci član žirija glazbenog showa 'Zvijezde', Goran Lisica Fox otvoreno priznao da je jako dobar u sportu.

Image
Press/ 30.5.2017. u 14:00
Play ponuda

Osim što brine o velikom broju hrvatskih glazbenih zvijezda i trenutno traži novu, potencijalnu, poznati Riječanin prepoznatljive crvene kose Goran Lisica Fox, samouvjereno je priznao da je vrlo dobar u sportu, čak toliko da bi mogao pobijediti američkog plivača, višestrukog svjetskog rekordera, svjetskog prvaka i olimpijskog pobjednika Michaela Phelpsa.

"Ide mi sport. Nekada košarka i još ponešto, a u 21. stoljeću sam se ograničio na trčanje, plivanje i skijanje. Na 100 metara delfin uhvatio bih Phelpsa za vir iza njegove pete. No, ne želim glorificirati sport, zbog mlađih naraštaja. Mladići i djevojke oprez - sport je ovisnost, može biti prava sotona! Kod mene je ta ovisnost u funkciji povećanja proizvodnje hormona sreće, ali je vremenski i energetski jako rastrošna", kazao je mudri lisac, kojeg su u mladim danima zanimali samo košarka i glazba.

"Više sam bio na košarkaškom igralištu nego u školi. I sam bih, čak i po buri, zakucavao koševe.", dodaje Fox, koji puno pješači i svakog jutra trči kako bi održao dobru tjelesnu formu.

Image
Foto:
Image

Goran Lisica Fox poznatiji je kao najduhovniji i najizravniji član žirija 'Zvijezda', a koga će samouvjereni brkonja, zajedno s ostatkom žirija, uvrstiti u top 10 potencijalnih 'Zvijezda', ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TO NE ŽELIMO PROBATI

Muškarci u mukama! Ovakav izazov nisu očekivali: 'Počela mi curiti slina od boli'

Play ponuda

Više s weba