Play ponuda
Play ponuda
ZVIJEZDE

Noa Rupčić: 'Nije mi žao što nisam pobijedio, s mnogima sam se sprijateljio, a s jednim kandidatom iz showa s...

"Nisam razočaran, jako sam zadovoljan što sam uopće došao tu gdje jesam", kaže Noa

RTL.HR/ 27.12.2018. u 10:00
Play ponuda

Noa Rupčić, jedan od pet finalista showa 'Zvijezde', u intervjuu je otkrio koliko je zadovoljan svojim plasmanom, koji su mu planovi za budućnost, ali i kako se na novom projektu udružio s još jednim kandidatom iz 'Zvijezda'!

"Nisam razočaran, jako sam zadovoljan što sam uopće došao tu gdje jesam, upoznao sam fantastične i drage ljude, što mi je zapravo donijelo najveću sreću", kaže sin poznatih glazbenika, Tine Kresnik i Hrvoja Rupčića.

'Jurica Jelača i ja smo skupa u bendu Magnar'

Na pitanje s kim bi volio snimiti duet, kaže da bi to svakako bio Roko iz showa. "Čisto zato što sam se s njim jako sprijateljio. Nisam siguran kako bi nam se boje glasa miješale, ali to bi sigurno bilo jedno jako zabavno iskustvo", komentira.

A super iskustvo mu je bila i grupna izvedba pjesme drugog mentora Tončija Huljića. „'Ja sam rojen da mi bude lipo', na tome su se svi toliko zezali i zabavljali, stvarno je bilo zabavno izvoditi", kaže s osmijehom.

A da se sprijateljio s mnogim svojim rivalima, otkriva i sama činjenica da se s njima čuje redovito. "I čujem i družim, da, najviše s Juricom radi benda i njegovom sestrom Vanjom, s njima smo se i Stephany i ja nastavili često družiti. Osim s njih dvoje, čujemo se i s Anamarijom, Valerijom, Gabrijelama, Brunom Banfićem i Anom Rovišan", kaže Noa, koji, uz novi bend, i dalje svira s Kojotima.

A cijelu sezonu showa 'Zvijezde' možete gledati na RTLplayu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Marina ima četvero djece i šestero unučadi: 'U mirovini sam već tri godine'

Play ponuda

Više s weba