Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZVIJEZDE

Nova RTL-ova zvijezda Ilma Karahmet: 'Pobjeda mi je bila potpuni šok, a duet sa Jacquesom za mene je ostvarenje sna!'

Omiljeni žiri u Hrvatskoj u finalnoj je epizodi ovogodišnje sezone najpopularnijeg RTL-ova glazbenog showa jednoglasno odlučio – pobjedu odnosi fantastična Ilma Karahmet!

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 21.12.2018. u 23:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svojim spektakularnim nastupima tijekom čitave sezone talentirana 18-godišnjakinja iz Kiseljaka iz Bosne i Hercegovine potpuno je osvojila žiri i gledatelje te ponijela laskavu titulu nove RTL-ove zvijezde, kao i novčanu nagradu u iznosu od sto tisuća kuna. Njezina iskrena emocija i snažna interpretacija uvijek su iznova oduševljavali članove žirija, pa ju je Nina tako usporedila s divom Terezom Kesovijom, a njezin potpis u glasu s onim Kemala Montena.

Talentirana Ilma u intervjuu nam je ispričala svoje dojmove nakon veličanstvene pobjede, otkrila kako joj je bilo surađivati s mentorom Jacquesom Houdekom, a prišapnula nam je i poslovne planove koje želi ostvariti u sljedećoj godini.

‘Pobjeda mi je bila potpuni šok’

‘’Moj mentor Jacques Houdek i ja imali smo divnu suradnju. Od samog početka imala sam punu podršku i sve sam savjete koje mi je davao doslovno upijala. Bila mi je velika čast jer sam jedna od onih osoba koje iznimno cijene i poštuju Jacquesa Houdeka. Posebno sam bila iznenađena njegovom predanošću i tolikim odricanjem da mi pomogne, usavrši me, bodri bez imalo ustručavanja. U svakom slučaju, sretna sam što postoji jedna takva ličnost – ‘Gospodin Glas’!", priča Ilma kojoj je dijeliti pozornicu s Jacquesom oduvijek bio veliki san, a najviše će pamtiti njegove savjete i riječi podrške.

‘I danas se redovito čujem s ostalim kandidatima’

O glazbenim planovima u bližoj budućnosti Ilma i dalje mudro šuti, no obožavatelje, obećaje, neće razočarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

‘’Imam dosta planova, ali opet, kažem, polako i treba odabrati dobar put. Ono što vam mogu reći sada jest da je moja nova pjesma skoro gotova. Uskoro završavamo sa snimanjem spota i pjesma bi trebala premijerno biti objavljena početkom 2019. godine. U novu godinu ulazim s mojom novom pjesmom u retro-soul izdanju. Mislim da ću vas iznenaditi kada je čujete’’.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
GLAZBA JE NJEGOVA STRAST

Svestrani domaćin: 'Nadimak Kralj Fizika dobio sam od tate'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba