Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Petar Nižić

'Planiram snimiti duete s ostalim kandidatima'

Vojnik nježnog glasa jučer je ispao iz showa 'Zvijezde', a u njegovom kućnom studiju sve se više radi, snimaju se nove pjesme i planiraju buduće suradnje.

Image
Press/ 31.5.2017. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Petar je do sada uvijek pjevao unutar svoja četiri zida, a glavna publika mu je bila njegova djevojka. Kada je došao trenutak da izađe pred stručni žiri i publiku, priznaje da je trema uzela maha. „Bio sam svjestan da ću ispasti kada sam dobio 3 boda od Maje pa nisam bio toliko šokiran kada sam ispao. Iako mi je bilo jako žao jer sam u prijašnjim nastupima bio opušteniji, ali kada dođeš pred publiku, malo se prepadneš. Iako imam glazbenog iskustva iz svog studija, nemam iskustva pred ljudima i na pravoj pozornici pa je trema ipak prevladala“, priznao je Nižić kojemu je žao što više nema priliku pokazati žiriju svoje vokalne sposobnosti.

Bez obzira na to, Petar smatra kako mu je show donio samo pozitivne stvari i sada napokon zna kako i drugi cijene njegov glas. „Samo ta pomisao da sam pjevao pred žirijem i pred publikom mi puno znači. Zato sam se i prijavio, da dobijem potvrdu kako ne trošim vrijeme uzalud nego da moj trud i rad na pjevanju ipak znači“, ističe Petar.

Iako radi kao vojnik i to mu je primarni posao, Petar smatra da ima puno toga za pokazati i kao pjevač. Za pjevanje je 'zagrizao' prije tri godine i od tada sve više i više radi na svom glasu. Njegova velika prednost je i ta što je u svom domu napravio pravi mali glazbeni studio u kojem ispunjava slobodno vrijeme.

„Imam doma studio i često snimam covere, koje objavljujem na svom YouTube kanalu. Uz to, pišem pjesme i malo po malo ih planiram snimati. Također, planiram snimiti i duet sa Sarom Andrić, možda i Mirom Lozarom, a s Ilijom Atanackovićem već imam snimljenu pjesmu. Velika je prednost što imam vlastiti studio, on mi je stvarno bitan i kad imam potrebu izbaciti nešto iz sebe, odem u studio i snimim nešto“, kaže Petar koji, osim navedenih planova, ima već zakazane akustične svirke za ljeto. Unatoč tome što je  napustio 'Zvijezde', stvari se za Petra odvijaju u dobrom smjeru. 

Nastupe preostalih 'Zvijezda' pogledajte večeras od 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KOD ZVONKA NA FARMI

Irena i njezina iskrenost osvojila je gledatelje, a za RTL.hr kaže: 'San mi je postati voditeljica 'Ljubav je na selu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba