Play ponuda
Play ponuda
Jessica Atlić McColgan

Tek joj je 17, a već je prava mala maherica!

Jednostavna, prirodna i samouvjerena Jessica svojim je nastupom oduševila žiri i dobila mnoge komplimente, a jedan član žirija je otvoreno priznao kako je ona njegov favorit.

Image
Press/ 26.5.2017. u 18:00
Play ponuda

Jessica Atlić McColgan jednostavno živi glazbu. Od trećeg razreda osnovne škole nastupa na glazbenim smotrama, od sedmog razreda počinje pisati vlastite pjesme i dosada ih se već nakupilo preko 15, a u showu 'Zvijezde' osvaja žiri i publiku. Izgleda da su svi prepoznali njezino iskustvo jer ova 'mala maherica', kako je Massimo rekao, jednostavno oduševljava.

„Volim nastupati pred publikom kako bih vidjela njihovu reakciju, a kada vidim da se publici sviđa moj nastup, to mi daje još veću potporu da se uživim u svoj nastup i budem prirodna. Svaki pljesak mi puno znači jer je to znak da netko voli i cijeni to što radim“, osvrnula se Jessica na svoj nastup u srijedu navečer te je priznala kako trema pred nastup za nju ne postoji.

„Pred sam nastup nemam tremu, ne zato jer mislim da sam toliko dobra, već zato jer to već dugo radim. Još od osnovne škole sam pred publikom i pod svjetlima pozornice te se na pozornici osjećam kao doma. Moje samopouzdanje najviše dolazi iz dosadašnjeg iskustva“, otkriva Jessica.

Njezin samouvjereni stav prepoznao je i žiri te je svaki član redom imao većinom pohvale na njezine dvije izvedbe u srijedu navečer. Tony je čak išao do te mjere da je otvoreno priznao kako je ona njegov favorit u ovom showu. Jessica kaže kako joj je vrlo drago čuti takve pohvale, pogotovo od Cetinskog jer je njegov obožavatelj još odmalena.

Iako ima tek 17 godina, Remi je u njoj prepoznala „snažnu i staru dušu“. „To sam shvatila kao vrlo pozitivan komentar jer je 'stara duša' trebala značiti da se osjećam kao doma na pozornici i da sam toliko stara što se tiče glazbe jer se time već dugo bavim“, objasnila je mlada glazbenica koja ne smatra da je premlada da se ozbiljno krene baviti glazbom.

„Do sada sam se već dosta izgradila, dovoljno vjerujem u sebe i mislim da nije prerano za krenuti u ozbiljnije vode. Mislim da imam dosta iskustva i da su ovo najbolje godine za krenuti. Zašto čekati ako sam već sigurna u sebe i znam da sam spremna“, zaključila je hrabro Jessica.

Izgleda da je njezino iskustvo ipak presudilo jer je prilikom zadnjeg nastupa osvojila maksimalnih 10 bodova i time ušla u TOP 12. Hoće li Jessica nastaviti briljirati, saznat ćete u nadolazećim epizodama omiljenih 'Zvijezda' od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba