Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZVIJEZDE

Tonči i Nina pola svojih kandidata poslali kući, među njima i Višnju Pevec

Nakon prve večeri duela, koja je sinoć prikazana na RTL-u, mentori Petar Grašo i Jacques Houdek odabrali su 11-ero kandidata koji nastavljaju borbu za najboljeg, a večeras će isto učiniti Nina Badrić i Tonči Huljić

RTL.HR/ 24.11.2018. u 22:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nina je svoje kandidate ugostila u Zagrebu, u hotelu Westin. 'Imat ćemo danas dvoje kandidata koje ćemo morati poslati kući, a sada ću pozvati troje kandidata..', rekla je Nina te pozvala Nataliju Zrinski, Danijelu Vidas i Luku Brščića, a nakon što je svaki od njih kratko otpjevao a capella pjesme, Nina im je rekla da nema onih koji nisu dobri, no nedostaje im vježbe i iskustva, naročito Nataliji, koju je na kraju pozdravila. 'Nisam ovo očekivala i znam da mogu puno više, ali sljedeće godine idem ponovno', rekla je Natalija, a Nina je Danijeli rekla da ju je Luka nadmašio ovaj put.

Tončijev prvi par koji je nastupio bili su Dario Duvnjak i Vanja Jelača, a za njih je odabrao pjesmu benda Kings of Leon, 'Use Somebody'. 'Mislim da je ova pjesma dušu dala za Darija', komentirala je Nina. 'Dario je bio samouvjereniji u sebe, odnosno Vanja nisi to pokazala', rekao je mentor Tonči i Vanja je napustila show.

Drugi par koji je Nina izabrala bili su Mirna Koprolčec i Leon Rikalo, a otpjevali su u duetu pjesmu Doris Dragović i Jacquesa, 'Ima nešto u tome'. 'Ti se zoveš Rikalo i baš si ga riknuo!?, rekao je Tonči te dodao da je Mirna otpjevala školski, ali nema zamjerku. Nina je na kraju odlučila da dalje ide Leon Rikalo iako je Mirna imala tri glasa žirija.

Ninin idući par bili su Gabriela Hrženjak i Luka Brščić, a otpjevali su pjesmu koju u duetu pjevaju Josh Groban i Celine Dion, 'The Prayer'. 'Ovo je po meni do sada najbolje pogođena pjesma za osobnosti, komentirao je Grašo njihov nastup, a Nini je bilo jako teško odlučiti tko ide dalje. 'Ne mogu se odlučiti, meni je ovo jako emotivno', rekla im je mentorica te zamolila produkciju da joj na kraju showa dopuste da donese odluku jer ne zna koga bi poslala dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Romano Frklić i Martina Barać iz Huljićevog tima nastupili su sljedeći s pjesmom 'Ne mogu ti reći što je tuga', koju su u originalu otpjevali Hari Mata Hari i Nina Badrić. 'Ja mislim da imate hit!', nasmijala se Nina dodajući da su se dobro nosili s njom. Tonči nije znao koga bi poslao kući pa je zamolio publiku da aplauzom pokaže koji pjevač im je draži, na kraju je Romano dobio veći pljesak, a Martina je otišla iz showa.

'Ingrid, pomalo me nerviraš jer me podsjećaš na neke recentne zvijezde izvan kontrole', rekao joj je Jacques te dodao da ipak daje prednost Ingrid i Mislavu. 'Kad ste vas dvoje krenuli, mislila sam da ne može bolje, ali kad si ti Nikolina došla, izula si me iz cipela!', rekla je Andrea. 'Ingrid učinila si veliku uslugu Nikolini, a to je zato što si se ovako ponašala', komentirao je Tonči njezino pomalo nepristojno ponašanje budući da se Graši obratila sa 'ti'. Nikolina je tako prošla dalje.

Upravo se čita

Nina je na kraju showa morala odlučiti tko iz njezinog tima između Luke i Gabrijele ide dalje, a odlučila se za Gabrielu.

U sljedećoj fazi natjecanja, koje je na programu na RTL-u idući vikend, mentori će morati od 21 kandidata ostaviti samo njih 12. Koji će to natjecatelji biti, gledatelji će saznati idući petak i subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL.HR/ 24.11.2018. u 22:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kako su se sreli?

Zanimljive priče: Ines je svog muža upoznala na ulici, a Ružičin je 10 godina mlađi od nje

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba