Ostalo

Tonči je prošli tjedan zbog njega plakao, a sad će mu ostvariti san!

Emocija neće nedostajati, kao ni nekih priznanja

RTL.hr
07.06.2019 12:00

Nakon što je žiri glazbenog showa 'Zvijezde - ljetni hit' poslušao 60 audicijskih nastupa kandidata, odabrali su samo njih desetero koji će ove subote od 20.15 sati nastupiti u šestoj epizodi RTL-ova showa.

Izbor nije bio nimalo lak, a predsjednik žirija Tonči Huljić, kao i Nina Badrić, Petar Grašo, Branko Đurić Đuro i Andrea Andrassy odabrali su one najbolje koji su po njihovim kriterijima idealni kandidati za ljetni hit. Kao što su već naglašavali, tražili su - ne samo glas koji će ih oboriti s nogu, već i karizmu kao i scenski izričaj, a sve to zajedno čini osobu koja ima karakteristike zvijezde.

I dok će neki kandidati, i to drugi put, potpuno očarati žiri, Tonči, koji je prethodnu epizodu zaplakao kada je nastupio kandidat Lovro Dokić, inače skijaški paraolimpijac, u ovoj će epizodi neustrašivom Lovri ostvariti i san – otpjevat će s njim pjesmu u duetu! Emocija neće nedostajati, kao ni nekih priznanja. Đuro će tako otkriti koja ga natjecateljica podsjeća na njegovu suprugu.

Kojih desetero kandidata ima šanse ući u polufinalnu emisiju te tko je dovoljno dobar da osvoji Tončijev ljetni hit, ne propustite pogledati ove subote od 20.15 sati na RTL-u.