Play ponuda
Play ponuda
Ah, taj tekst!

TOP 3 nastupa koji su pošli po zlu

Da se i najvećim pjevačima događalo da zaborave tekst, nije ništa novo, pa stoga ne čudi da i kandidati showa 'Zvijezde', od kojih se neki po prvi put susreću sa svjetlima pozornice, jednostavno zakažu u bitnom trenutku. Kako i ne bi kada ih iz stolica žirija pomno prate Tony, Massimo, Maja, Remi i Fox!

Image
Press/ 27.5.2017. u 10:00
Play ponuda

Donosimo vam 'Zaboravnih TOP 3' videa!

Iako je prvi nastup odradio skoro pa besprijekorno, Karlo je u svom drugom nastupu pred publikom i žirijem zakazao i tako završio na drugom mjestu naših Zaboravnih TOP 3. Pjesma Jacquesa Houdeka "Zauvijek tvoj" nije mu 'legla', pa se Massimo spustio i prije nego je Karlo zaboravio tekst, kada se smeo, za njim su se spustili i Maja i Tony te na kraju i Remi. "Joj, joj, Karlo moj!", bio je razočaran Tony. "Ovo je bio debakl", priznao je Karlo. "Ovo je zvučalo kao povrat poreza", kazao mu je Tony te dodao da mu je jako žao. Vjerujemo da je i Karlo bio istih osjećaja.

U Massimovoj grupi Ana je bila ta koja je zaboravila tekst svima dobro znanog Adelinog hita 'Hello'.  Massimo ju je utješio rekavši da se to često događa u njegovu poslu. "Pogreška u tekstu je nešto što se događa vrlo često i ta greška se dogodi uvijek na mjestima u kojima si najsigurniji", kazao joj je Massimo.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Pobjednica je samo jedna! Martina T. otkrila: 'Nisam se nadala! Od nagrade ću kupiti električni klavir'

Play ponuda

Više s weba