Play ponuda
Play ponuda
Prema izboru gledatelja

TOP 5 najemotivnijih nastupa u 'Zvijezdama'

Nekad je dovoljan samo jedan ton koji će vas ganuti do suza, nekad je dovoljna samo jedna riječ u tekstu pjesme da vam zaigra srce, a nekad nije ni do teksta ni do melodije, već do izvođača koji pjesmu izvodi bez obzira je li prošao u daljnji krug natjecanja ili nije.

Image
Press/ 26.5.2017. u 14:21
Play ponuda

Natjecatelji 'Zvijezda' dokazali su da bez obzira na nedostatak iskustva mogu ganuti žiri, ali i gledatelje pred malim ekranima. Donosimo vam, po izboru fanova Facebook stranice showa, TOP 5 najemotivnijih nastupa.

Filip Rudan otpjevao je pjesmu 'Careless whispers', George Michaela, a već u prvoj minuti dobio je ovacije publike. Za to vrijeme Maja je zatvorenih očiju uživala i njegovoj izvedbi baš kao i Massimo koji nije mogao maknuti smiješak s lica. "Mi se sad sve teže ježimo što show ide dalje tako da moraš biti ponosan što si izmamio ovakve emocije iz nas!", rekao mu je Tony.

Matej Podgorščak žiri je iznenadio pjesmom Gazdi, 'Još i danas zamiriše trešnja', koju je otpjevao na svoj način. Maji su oči bile pune suza, a Massimo je odmah stisnuo zeleni gumb. A iako su se Tony, Maja i Remi poslije spustili, gledatelje je ganuo njegov nastup.

Sara Andrić, najmlađa kandidatkinja showa koja ima samo 16 godina, zadivila je žiri svojom izvedbom pjesme 'All by myself' Celine Dion. "Ovaj test kože nikada ne laže, naježila sam se čak i prije nego si dotaknula ove visoke tonove", kazala joj je Remi. Prosudite djeluje li i na vas 'test kože'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV I DALJE CVJETA

Zoran i Suzi za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'Ponekad ja čupam travu, a on pere veš'

Play ponuda

Više s weba