Play ponuda
Play ponuda
VELIKI PLANOVI

Zahvaljujući 'Zvijezdama' snimam spot za svoju pjesmu

Iva Filipan je kandidatkinja koja je dobila rijetku šansu, ući među 21 pjevača zahvaljujući Massimu jer je u njoj "vidio nešto više". A iako Iva na kraju nije prošla u krug od njih 12 najboljih, i više je nego sretna prilikom koju je dobila pa su joj 'Zvijezde', kako kaže, bile vjetar u leđa za daljnje glazbene planove.

Image
Press/ 30.5.2017. u 13:29
Play ponuda

"U planu mi je upisati Glazbenu akademiju idući mjesec. Pripremam se za to i nadam se da ću proći. Savjeti žirija su mi uvelike pomogli u tome da znam kojim smjerom dalje", otkrila je Iva koja nije bila zadovoljna svojim nastupom pred žirijem.

"Trema je bila veća time što sam nastupala pred nekim  tko mi je dao priliku, a nisam baš bila prezadovoljna prvom izvedboom jer sam se stisnula  i na kraju me trema  pojela", kazala je Iva dodajući da je zadovoljna  komentarima Massima i ostalih članova žirija. "Poštujem sve što su rekli, a ja ne bi ništa drugačije napravila da imam drugu šansu osim što bih bila opuštenija."

Da Iva misli ozbiljno, dokazuje i to što već ima u prirpemi i ljetni hit!

"U pripremi imam svoju pjesmu koju bih izdala na Youtube kanalu kroz nekoliko tjedana. Imat ću i spot! Zahvalana sam 'Zvijezdama ' jer su me zbog ovog showa kontaktirala dva producenta s kojima radim spot za svoju pjesmu", otkrila je Iva.

Veselimo se njezinom ljetnom hitu! 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UVIJEK SU PRI DNU

Filip i Anamarija komentirali koliko Karmela i Tomislav imaju sreće: 'Jednostavno nisu dovoljno dobri da budu superpar'

Play ponuda

Više s weba