Play ponuda
Play ponuda
Ana Ivanković

Žiri oduševila izvedbom sevdaha pa napustila show

Svojom prvom izvedbom 'Left outside alone' od Anastacie nije uspjela impresionirati žiri te je napustila pozornicu s nula bodova. Tek je na drugoj izvedbi pokazala svoje prave sposobnosti, osvojila peticu i naprosto zadivila sve prisutne, ali već je bilo prekasno.

Image
Press/ 30.5.2017. u 17:00
Play ponuda

Nakon prošlotjednog nastupa, Ana Ivanković je napustila 'Zvijezde' i nije prošla u top 12, ali zbog toga ne žali previše jer ionako nije očekivala ni da će doći do top 21. „Iskreno sam mislila da neću ni proći audiciju i što sam dalje išla, bila sam sve više i više šokirana jer nisam bila svjesna da sam toliko dobra. Svakako mi je bilo drago čuti sve pozitivne komentare i nadmašila sam sva svoja očekivanja“, kaže Ana koja sebe ne vidi u glazbenim vodama, a u 'Zvijezde' ju je prijavila prijateljica.

„Ne planiram se baviti pjevanjem, pjevam sebi za dušu i ne vidim se na glazbenoj sceni. Kada sam došla u show i upoznala ljude koji se time stvarno jako žele baviti, onda sam shvatila da ja nisam za to. Pjevanjem ću se baviti povremeno kada se pruži prilika, ali ništa profesionalno“, priznaje Ana.

Unatoč tome što se ne vidi u glazbi, nedvojbeno je da Ana ima veliki talent, pogotovo kada se radi o pjevanju sevdaha. Svojom izvedbom pjesme 'Moj dilbere' Hanke Paldum, mnoge je ostavila bez riječi.

„Moj pokojni deda je iz Sarajeva i on je pjevao sevdah cijeli svoj život. Očito sam pokupila neke njegove gene jer mi je svedah najdraži žanr glazbe i volim ga pjevati“ ističe Ana kojoj je sevdah definitivno u krvi.

Iako ovu maldu damu više nećemo gledati na pozornici 'Zvijezda', Ana se u emisiji sprijateljila s kandidatkinjom Ivom Vranješ koju će u današnjoj emisiji bodriti iz backstagea.

Novu epizodu 'Zvijezdi' ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba