Play ponuda
Play ponuda
'ZVJEZDICE'

Besprijekorna interpretacija Ele Jerković: Kod tebe smo letvicu podigli do plafona

Zagreb, 3.ožujka 2016. – Ela Jerković je na najljepši mogući način zaokružila glazbenu priču druge epizode nove sezone dječjeg glazbenog showa “Zvjezdice”. Njezina je izvedba „Carusa“ Lare Fabian zasluženo dobila svih pet stolica.

Image
Press/ 4.3.2016. u 9:15
Play ponuda

​ „Tako si lijepo kontrolirala glas i emociju, sve je bilo puno mjere, doze, sve je taman“, komentirao je Elin nastup Luka Nižetić. „Uvijek slušam muškarce kako pjevaju ovu pjesmu, nisam nikad čula ženu. Ovo je fantastično, toliko je nježno, drugačije, posebno, totalno si interpretirala pjesmu na svoj način. To me oduševilo“, komentirala je Alka Vuica izvedbu petnaestogodišnjakinje iz Žrnovnice kraj Splita.

„Kod tebe smo dignuli kriterije na najvišu moguću razinu, tamo do plafona. Ja od tebe očekujem još više, ali bez kontrole, ne proračunato nego samo iskreno. Nemoj imati sve pod kontrolom. Sad si bila besprijekorna, ali ja želim više jer znam da to možeš“, kazao je maestro Šljivac.

Večeras je čak petero mladih pjevača dobilo svih pet glasova i svi su oni zasluženo prošli dalje. Bez obzira na to, žiri ih je želio čuti i u a capella izvedbi, koju su na kraju otpjevali zajedno. Uz Gitu Petrinu, Rafaela Santalezu, Marca Andrea Continija, Niku Uzelac i Elu Jerković večeras su u emisiji nastupili i Jakov Bjelac, Karla Ivanetić, Gabrijela Caktaš, Marina Mutabdžić i Franka Blagus. Petero posljednjih nažalost nisu prošli u daljnje natjecanje.

Sljedeći tjedan nas očekuju posljednje dvije kvalifikacijske epizode stoga ne propustite „Zvjezdice“, u četvrtak i petak u 20 sati samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Marina ima četvero djece i šestero unučadi: 'U mirovini sam već tri godine'

Play ponuda

Više s weba